Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok könyvet ajánlani?
Szerintem ne könyvekben keressétek a lehetőséget. Ha már kiderült a legrosszabb és együtt maradtatok, megpróbáljátok helyrehozni a hibákat, akkor inkább beszélgessetek! Minél többet!
Szerintem ez a legfontosabb. Annak, hogy a férjed félrement, oka van. Akkor is, ha csak egyszer történt és akkor is, ha tartósabb viszonyt ápolt valakivel. Ha otthon minden rendben, szerintem senki nem megy máshova.
Az én volt férjem is megcsalt engem, azóta már el is vette a nőt, akivel ezt megtette. Nem volt egyszerű belenézni a tükörbe és felismerni a saját hibáimat ebben a sztoriban, de muszáj volt és elengedhetetlen ahhoz, hogy a következő párkapcsolatom ne legyen eleve kudarc.
És ha együtt maradtok, ha szétmentek, a lényeg az, hogy mindketten tanuljatok ebből!
Ha ugyanúgy csináltok mindent, mint azelőtt, újra csak ez lesz.
Rengeteg beszélgetés!!! Miért ment máshoz? Mit érzett rossznak, vagy mi volt, amit nem kapott meg? S ha ezekre megvan a válasz, el tudod dönteni, hogy azokban tudsz-e változtatni vagy sem...
Valamint lehet, hogy neked ugyanúgy van, ami nem tetszett, csak te nem megcsaltad, hanem úgy viselkedtél, amitől ő ment félre...
Szóval olvasás helyett szerintem fejtsétek vissza ezt a nagy gombolyagot és először is azt beszéljétek meg, hogy az alapvető érzelem megvan-e még mindkettőtökben! Ha igen, a többit átbeszélni sem lesz gond vagy nehézség...
Gary Chapman: Maradjunk együtt! - Házassági krízisek megoldása
Kezdjük újra! - Remény a külön élőknek
Gary Chapman
Fűtő Róbert
Béküljünk ki! - házassági könyv
A mi krizisunket konyvek es egy kedves pasztor segitett megoldani
Ma 27 eve elunk egyutt hazassagban es voltak komoly probak de mindig megoljuk ez a hazassag ereje es lenyege
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!