Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok könyvet ajánlani?

Figyelt kérdés
Megcsalt a férjem, azon vagyunk hogy helyrehozzuk a kapcsolatunkat. Ilyen témájú, építő jellegű könyvek érdekelnének.

2016. jan. 27. 13:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Dr. Csernus: A Nő, ill. A Férfi
2016. jan. 27. 13:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Kereszteny konyvek valas megelizesere gyogyulasra es megbocsajtasra
2016. jan. 27. 13:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Csernus Imre: A fájdalom arcai
2016. jan. 27. 13:56
 4/12 A kérdező kommentje:
Csernust nem találtam túl hasznosnak...
2016. jan. 27. 14:14
 5/12 anonim válasza:

Szerintem ne könyvekben keressétek a lehetőséget. Ha már kiderült a legrosszabb és együtt maradtatok, megpróbáljátok helyrehozni a hibákat, akkor inkább beszélgessetek! Minél többet!

Szerintem ez a legfontosabb. Annak, hogy a férjed félrement, oka van. Akkor is, ha csak egyszer történt és akkor is, ha tartósabb viszonyt ápolt valakivel. Ha otthon minden rendben, szerintem senki nem megy máshova.

Az én volt férjem is megcsalt engem, azóta már el is vette a nőt, akivel ezt megtette. Nem volt egyszerű belenézni a tükörbe és felismerni a saját hibáimat ebben a sztoriban, de muszáj volt és elengedhetetlen ahhoz, hogy a következő párkapcsolatom ne legyen eleve kudarc.

És ha együtt maradtok, ha szétmentek, a lényeg az, hogy mindketten tanuljatok ebből!

Ha ugyanúgy csináltok mindent, mint azelőtt, újra csak ez lesz.

Rengeteg beszélgetés!!! Miért ment máshoz? Mit érzett rossznak, vagy mi volt, amit nem kapott meg? S ha ezekre megvan a válasz, el tudod dönteni, hogy azokban tudsz-e változtatni vagy sem...

Valamint lehet, hogy neked ugyanúgy van, ami nem tetszett, csak te nem megcsaltad, hanem úgy viselkedtél, amitől ő ment félre...

Szóval olvasás helyett szerintem fejtsétek vissza ezt a nagy gombolyagot és először is azt beszéljétek meg, hogy az alapvető érzelem megvan-e még mindkettőtökben! Ha igen, a többit átbeszélni sem lesz gond vagy nehézség...

2016. jan. 27. 14:23
 6/12 anonim ***** válasza:
John Gottman, Science of trust. Van benne egy teljes fejezed a megcsalas utani bizalom visszaallitasara.
2016. jan. 27. 14:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Pedig Csernus a maga vulgáris kifejezésmódjában tud valamit.
2016. jan. 27. 14:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Gary Chapman: Maradjunk együtt! - Házassági krízisek megoldása

Kezdjük újra! - Remény a külön élőknek

Gary Chapman

Fűtő Róbert

Béküljünk ki! - házassági könyv

[link]

A mi krizisunket konyvek es egy kedves pasztor segitett megoldani

Ma 27 eve elunk egyutt hazassagban es voltak komoly probak de mindig megoljuk ez a hazassag ereje es lenyege

2016. jan. 27. 16:21
 9/12 anonim ***** válasza:
2016. jan. 27. 16:51
 10/12 anonim ***** válasza:
bár nem könyv, de a Szerelempróba c. filmet nézze meg a férjed.
2016. jan. 27. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!