Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hölgy, akivel ismerkedem, megcsalta a házassága utolsó hónapjaiban a férjét. Elmondása szerint már nem szerették egymást, viszont ezek a félrelépések azelőtt történtek, hogy kimondták volna a férjével, hogy vége. Bíznátok benne? Bővebben lent.
Már az első randinkon elmondta nekem, hogy félrelépett a házasságuk utolsó hónapjaiban, mondván, hogy már csak lakótársakként éltek egy házban a férjével. Azóta külön is költözött, most egyedül él. Nekem az nem szimpatikus ebben, hogy már azelőtt rendszeresen összejárt mással, hogy kimondták volna a férjével, hogy vége. Azt mondta, hogy megbánta ezt, hibázott és először szakítani kellett volna a férjével, mielőtt mással elkezd keverni.
Mégis attól félek, ha összejövök vele és a mi kapcsolatunkban is lesznek hullámvölgyek, akkor engem is meg fog csalni. Szerintetek jogos a félelmem? Ennek ellenére összejönnétek vele?
Kérdezö, ha ennyire parázol, akkor inkább vonulj kolostorba. Senki nem tudhatja, mi lesz 3 év múlva. Ha megcsal, akkor az nem azért lesz, mert az elözöt is megcsalta, hanem azért, mert nem tudod neki azt nyújtani, amire szüksége van.
Mit vársz még töle azon kívül, hogy nem titkolta el elöled a megcsalást, hogy fogadkozott, ígérgetett, hogy megbánást tanúsított??? Ez mind azt mutatja, hogy nagyra értékel, hogy veled képzeli el a jövöjét.
Én biztos nem fogadkoztam volna neked, én azt gondolnám, hogy ez az életem, ez a múltam, a hátterem, ha nem tudod elfogadni, akkor szevasz.
Keress inkább egy erkölcsös finom hölgyet, aki a farkadhoz is csak szalvétával nyúl majd.
Bocs a stílusért, nem akartalak megbántani, de csak fogom a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!