Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok van aki fixen beépített...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok van aki fixen beépített egy programot a megcsalásra?

Figyelt kérdés

Pl úszoda, vagy kondi, vagy más.

Így a otthoni pasi nem kereste akkor míg a szeretővel nyugodtan lehet...

Mi volt ez?

Kiderült?

2023. ápr. 14. 06:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Akit csalnak azok nem arrol híresek hogy egyáltalán érdekelné őket a párjuk és hívogatnák.
2023. ápr. 14. 07:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Biztos?
2023. ápr. 14. 07:13
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

Igen. Vásárolgatás, iszogatás barátnőkkel. Van hogy több napos program.

Ilyenkor nem hív, max ír egy üzenetet, és amikor tudok, válaszolok rá. Csak akkor hívna fel, ha valami nagyon komoly baj lenne.

2023. ápr. 14. 07:26
 4/11 A kérdező kommentje:

Több napos az jó és addig végig a szeretővel vagy?

Ő tud a pasidrol?

2023. ápr. 14. 07:38
 5/11 anonim ***** válasza:
77%

#3as vagyok.

Igen, akkor ha meg tudjuk oldani, akkor végig együtt vagyunk. Persze hogy tud róla.

2023. ápr. 14. 07:41
 6/11 A kérdező kommentje:

Hány évesek vagytok?

Miért van szeretőd?

2023. ápr. 14. 07:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Igen... fodrász, körmös,stb

Mindig azt mondom meg késet a körmös vagy a fodrász. De amúgy hívogat a férjem, ma is voltam a szeretőmnél és szex után pont hívott, nem vettem fel.

És, hogy miért csaltam meg? Azért mert egyre jobban hasonlít a viselkedése, amilyen az anyjàé, mindig piszkál, semmi nem tetszik neki, mindenbe bele szól, a gyereket is mindenért.Én próbáltam a szexuális életünken is javítani, még eszközöket is rendeltem hogy kicsit dobjuk fel a szexet, de csak ki gúnyol, le kacag.

Mindent dühömbe tettem. Ez van.

2023. máj. 5. 15:30
 8/11 A kérdező kommentje:

#7 jól tetted.

Bárcsak velem hozott volna össze a sors.

2023. máj. 5. 16:42
 9/11 anonim ***** válasza:
8# miért?
2023. máj. 5. 19:38
 10/11 A kérdező kommentje:

Melyik miért.

..jól tetted mert ha próbáltad megoldani de nem vevő akkor ezt kell tenni, ha van gyerek. Ha nincs én lelépnék.

.. azért írtam hogy bárcsak velem mert én is így vagyok csak férfiként, és jó lenne egy normális partnert találni

2023. máj. 6. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!