Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a magyarázta egy szeretői kapcsolatban -a férfi részéről- az erősen ambvivalens működésnek?
Valamikor szenvedélyes, lelkes, kívánja a szexet, máskor pedig mintha látványosan kerülne, nem akar kettesben maradni, csak másokkal együtt beszélgetni?
Egyszer a fellegekben vagyok mellette, máskor pedig úgy érzem, teljesen elhanyagol….:( ami lassan felemészt, mert nem értem:(
Én nem vagyok nő.
Igen, jól sejted. De amúgy az sokat elmond egy ember jelleméről, hogyha "hogy a barátnőjének volt valami eü problémája, ami miatt valószínű akkor nem szexeltek" ilyen esetben mást keres. Konkrétan gusztustalan az egész ember jelleme. A barátnőjét sem tekinti többnek egy puncinál.
Akkor gondolom ez a jellem az oka annak is, hogy, ha én kezdeményezek valamit, és ezek szerint éppen nincsen kiéhezve, akkor leráz, vagy nem reagál az üzenetemre…
Lehet, hogy belefutottam egy nárciba?
Basszus, nagyon gáz… :(
Te valamit nagyon benéztél vagy összekeversz valakivel. Előfordul, hogy nem figyelem a kategóriát és sokszor azt sem, hogy mondjuk egy kérdés úgy kezdődik, hogy "LÁNYOK" mert néha csak átfutom az oldalt mert épp munkában van pár szabad percem, de olyat 100%, hogy soha nem írtam le sehol, hogy én NŐ Vagyok és olyat meg végképp nem, hogy házas lennék.
Ha nem muzsikál jól az aranypöcsű kiszemelted, akkor talán ideje önvizsgálatot is tartani és szépen lépni a faszba ebből a szutyokból.
Mondjuk egy klasszikus nem szeretői kapcsolatba, ott talán még számítasz is majd valamennyire.
Ha viszont egy ostoba tyúk önként levágja magát bemászik a sütőbe, aztán odateszi magát a tányérra, akkor ne kezdjen vinnyogni, amiért időnként beleharapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!