Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lassan fél éve vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan fél éve vagyok a szeretője, lehet hogy átver? A többi lent

Figyelt kérdés

A “parom” akinek van egy kisfia meg egy felesége, elvileg már másfél éve rosszba vannak otthon, mindig csak veszekednek stb stb ( a pasi elmondása szerint)

A mi kapcsolatunk lassan egy fel éve tart, nem szeretői viszony van köztünk hanem párkapcsolati. Szerelmemnek hív, mindig mondja hogy szeretlek, illetve össze költöztünk ( ő heti 3x haza jár a családjához)

Eddig nem volt semmi kérdés bennem, de pár hete több minden merült fel bennem. Miért nem válnak el? Ő azt mondta hogyha a nő nem írja alá a papírt akkor nem tud elválni…

A másik hogy mikor elviszi a gyerekét vásárolni akkor minek viszi a nőt is?

Közös ismerősünk elmondta a feleségének hogy látott minket elég félreérthető helyzetben, a nő kérdőre vonta a pasit, ő meg tagadta, egyszer meglatta a felesége hogy azt irtam neki hogy jó etvagyat eletem, és irt utána SMS-t hogy vonjam vissza mert meglatta a nő.

Ezen kívül sok ilyen dolog történt még, hosszú lenne leirni.

Ti mit gondoltok?

A korun; én 21/L

Ő 33/f

2023. ápr. 5. 22:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
Én is összeköltöznék veled. Csak nekem nincs feleségem sem gyerekem....
2023. ápr. 6. 01:18
 12/18 A kérdező kommentje:
10-es, ki mondta hogy terhes vagyok? Nem vagyok terhes
2023. ápr. 6. 01:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A váláshoz semmiféle papírt nem kell aláírni, a bíróság szimplán elválaszt csak az egyik fél kezdeményezésére is.
2023. ápr. 6. 05:08
 14/18 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem hülyére vesz mindkettőtöket.

Ott megy el a sztori,hogy te nem írhatsz neki,mert meglátja a nő.

Tegyétek ki a szűrét,hadd essen két szék közül a pad alá.

2023. ápr. 6. 06:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Kis naiv vagy. Üríteni teljesen megfelelsz neki 🤣😁

Amúgy meg egy gerinctelen fé*ég vagy hogy tudod hogy felesége és gyereke és ennek tudatában alá fekszel

2023. ápr. 6. 19:03
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet téged butítani...méghogy nem írja alá a papírokat. Ha manapság egy valás ezen múlna, akkor kb. a fele rabszolgadágban élne továbbra is, mert a másik nem írna alá. Ne vegyél be már ilyet. Szimplán nem akar gyerektartást fizetni meg gyáva
2023. ápr. 6. 23:37
 17/18 anonim ***** válasza:
41%
Ezért nem kell semmit sem ígérni a szeretőnek 🤷🏼‍♂️ egyszerűen nem jól kell érezni magad vele.
2023. ápr. 7. 09:54
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező,inkább ismerkedj meg a 11-sel,jobban jársz mert ő

független.. :-) Amúgy meg a pali rohadtul át vágott drágám,

ennyire kis naívka ne legyél.

Bár elég fiatal vagy az tény.Pont ezért is,minek neked szerető

ilyen fiatalon? Keress normális független fickót,vannak idősebbek

is akik függetlenek,nem kell le menni szeretőbe..

2023. ápr. 11. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!