Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lassan fél éve vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan fél éve vagyok a szeretője, lehet hogy átver? A többi lent

Figyelt kérdés

A “parom” akinek van egy kisfia meg egy felesége, elvileg már másfél éve rosszba vannak otthon, mindig csak veszekednek stb stb ( a pasi elmondása szerint)

A mi kapcsolatunk lassan egy fel éve tart, nem szeretői viszony van köztünk hanem párkapcsolati. Szerelmemnek hív, mindig mondja hogy szeretlek, illetve össze költöztünk ( ő heti 3x haza jár a családjához)

Eddig nem volt semmi kérdés bennem, de pár hete több minden merült fel bennem. Miért nem válnak el? Ő azt mondta hogyha a nő nem írja alá a papírt akkor nem tud elválni…

A másik hogy mikor elviszi a gyerekét vásárolni akkor minek viszi a nőt is?

Közös ismerősünk elmondta a feleségének hogy látott minket elég félreérthető helyzetben, a nő kérdőre vonta a pasit, ő meg tagadta, egyszer meglatta a felesége hogy azt irtam neki hogy jó etvagyat eletem, és irt utána SMS-t hogy vonjam vissza mert meglatta a nő.

Ezen kívül sok ilyen dolog történt még, hosszú lenne leirni.

Ti mit gondoltok?

A korun; én 21/L

Ő 33/f

2023. ápr. 5. 22:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
98%
Azert veszekednek mert egy gyökér a pasi. Mert az is. Te csak eszköz vagy a gyökérkedéshez.
2023. ápr. 5. 22:17
 2/18 anonim ***** válasza:
97%
Te és a feleség is csak egy eszköz vagy, mindkettőtöket palira veszi a pasi. Szerintem felejtős.
2023. ápr. 5. 22:30
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésben azt írod a szeretője vagy, majd utána a leírásban, hogy nem szeretői viszony van köztetek.. most akkor? Amúgy meg egyértelműen de, szeretőnek tart csak, akibe néha jó üríteni, ne legyél ennyire naiv! Akinek annyira rossz otthon és annyira el akar válni, az nem húzza-nyúzza, hanem fogja magát, beadja a válópert és költözik. Nem véletlen nem történt semmi, ezután sem fog. Olyan meg nincs, hogyha a nő nem írja alá nem tud elválni. Ez is csak kamu duma, aki el akar válni, az el is fog, max így több hercehurca, de senkit nem lehet kényszeríteni, hogy egy olyan házasságban maradjon élete végéig, amiben nem akar, csak azért, mert a másik nem írja alá a papírokat. Hülyít mindkettőtöket, elég nyilvánvaló, én azonnal megszakítanék vele minden kapcsolatot. Szórakozzon az anyukájával.
2023. ápr. 5. 22:37
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy a nő nem írja alá a papírokat csak formalitás.

Az hogy félig még mindig a családjával lakik (te nevezted őket így. ha szétmennének, az ex feleség nem lenne a családja, csak a fia) az a pasi döntése.

Nem szimplán haza jár, hanem félig ott él.

Én inkább úgy mondanám hogy két vasat tart a tűzben, és baromira átver közben téged.

Ha csak tényleg annyiról lenne szó, hogy nem írja alá a feleség a papírokat, akkor külön költözne, akkár hozzád, nem járna heti 3x aludni az ex feleséghez, és kitalálná hogy ottalvás nélkül hogyan töltsön együtt időt a fiával (mert gondolom a fia a mentség arra hogy miért megy haza heti 3x)

Ha tényleg arról lenne szó, hogy a nő nem írja alá a válási papírokat, akkor simán tudna rólad. Akkor nem titkolózna, nem kérné hogy vond vissza az üzeneteket, nem lenne megrökönyödve attól, hogy együtt láttak titeket.

És mégis mi a jó fenét hisz a feleség arról, hogy heti 4 napot máshol tölt a férj?

Ne áltasd magad, a szeretője vagy.

És nem úgy tűnik nekem ebből, mintha nagyon el akarna válni a feleségtől.

Mondanám hogy adj neki ultimátumot, de szerintem sokkal jobban járnál ha szimplán csak kidobnád a fenébe, hogy veled ne szórakozzon. Nekem inkább úgy tűnik, hogy a feleségnek gőze sincs rólad, nem tud arról, hogy a pasi szét akar menni, szóval veled csalja a feleségét. A te szemszögedből meg valószínűleg a feleséggel csal téged.

2023. ápr. 5. 22:53
 5/18 anonim ***** válasza:
93%
És még mindig vannak ilyen buta nők 🤣
2023. ápr. 5. 22:56
 6/18 anonim ***** válasza:
97%

Csak üríteni jár hozzád.

Amúgy lépett volna.

A többi meg kamu.

Ha hiszel nekem ha nem.

2023. ápr. 5. 23:04
 7/18 anonim ***** válasza:
35%
Maradj benne az a tuti
2023. ápr. 6. 00:11
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Te hülyére vagy véve.

Csak megjegyzem, nem kell a feleségnek aláírni, hogy el tudjon válni.

2023. ápr. 6. 00:21
 9/18 anonim ***** válasza:
95%

"illetve össze költöztünk ( ő heti 3x haza jár a családjához)"

Én itt kiégtem.

Ehhez már negatív IQ kell.

2023. ápr. 6. 00:24
 10/18 anonim ***** válasza:
31%
És te tőle vagy terhes :DD Ez egyre jobb sztori xd
2023. ápr. 6. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!