Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan fél éve vagyok a szeretője, lehet hogy átver? A többi lent
A “parom” akinek van egy kisfia meg egy felesége, elvileg már másfél éve rosszba vannak otthon, mindig csak veszekednek stb stb ( a pasi elmondása szerint)
A mi kapcsolatunk lassan egy fel éve tart, nem szeretői viszony van köztünk hanem párkapcsolati. Szerelmemnek hív, mindig mondja hogy szeretlek, illetve össze költöztünk ( ő heti 3x haza jár a családjához)
Eddig nem volt semmi kérdés bennem, de pár hete több minden merült fel bennem. Miért nem válnak el? Ő azt mondta hogyha a nő nem írja alá a papírt akkor nem tud elválni…
A másik hogy mikor elviszi a gyerekét vásárolni akkor minek viszi a nőt is?
Közös ismerősünk elmondta a feleségének hogy látott minket elég félreérthető helyzetben, a nő kérdőre vonta a pasit, ő meg tagadta, egyszer meglatta a felesége hogy azt irtam neki hogy jó etvagyat eletem, és irt utána SMS-t hogy vonjam vissza mert meglatta a nő.
Ezen kívül sok ilyen dolog történt még, hosszú lenne leirni.
Ti mit gondoltok?
A korun; én 21/L
Ő 33/f
Az hogy a nő nem írja alá a papírokat csak formalitás.
Az hogy félig még mindig a családjával lakik (te nevezted őket így. ha szétmennének, az ex feleség nem lenne a családja, csak a fia) az a pasi döntése.
Nem szimplán haza jár, hanem félig ott él.
Én inkább úgy mondanám hogy két vasat tart a tűzben, és baromira átver közben téged.
Ha csak tényleg annyiról lenne szó, hogy nem írja alá a feleség a papírokat, akkor külön költözne, akkár hozzád, nem járna heti 3x aludni az ex feleséghez, és kitalálná hogy ottalvás nélkül hogyan töltsön együtt időt a fiával (mert gondolom a fia a mentség arra hogy miért megy haza heti 3x)
Ha tényleg arról lenne szó, hogy a nő nem írja alá a válási papírokat, akkor simán tudna rólad. Akkor nem titkolózna, nem kérné hogy vond vissza az üzeneteket, nem lenne megrökönyödve attól, hogy együtt láttak titeket.
És mégis mi a jó fenét hisz a feleség arról, hogy heti 4 napot máshol tölt a férj?
Ne áltasd magad, a szeretője vagy.
És nem úgy tűnik nekem ebből, mintha nagyon el akarna válni a feleségtől.
Mondanám hogy adj neki ultimátumot, de szerintem sokkal jobban járnál ha szimplán csak kidobnád a fenébe, hogy veled ne szórakozzon. Nekem inkább úgy tűnik, hogy a feleségnek gőze sincs rólad, nem tud arról, hogy a pasi szét akar menni, szóval veled csalja a feleségét. A te szemszögedből meg valószínűleg a feleséggel csal téged.
Csak üríteni jár hozzád.
Amúgy lépett volna.
A többi meg kamu.
Ha hiszel nekem ha nem.
Te hülyére vagy véve.
Csak megjegyzem, nem kell a feleségnek aláírni, hogy el tudjon válni.
"illetve össze költöztünk ( ő heti 3x haza jár a családjához)"
Én itt kiégtem.
Ehhez már negatív IQ kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!