Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Újra kezdeni olyannal ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra kezdeni olyannal ami megcsalt?

Figyelt kérdés
Az én logikám azt mondja, aki egyszer csalt, az ismét csalni fog. Ti mit gondoltok erről, esetleg van saját tapasztalatotok?
2023. ápr. 4. 18:21
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

Belementem, mert megcsalás előtt nem volt köztünk testi kapcsolat, és ki akartam vele próbálni.

Ki is próbáltam.

2023. ápr. 4. 18:22
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Nem tenném, nem érdekel, hogy egyszer, vagy többször csalt meg, a lényeg, hogy megcsalt ahelyett, hogy megbeszélte volna velem, hogy mi a probléma inkább más emberrel vigasztalódott. Az járna a fejemben feszt, hogyha ő a könnyebb utat választotta, az azt jelenti, hogy nem érek neki semmit és a kapcsolatunk sem.

Miért alaznám ugyan meg magam kétszer, vagy többször egy olyan "ember" miatt, akinek én nem számítok? Nem is értem a kérdést, de komolyan.

2023. ápr. 4. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
38%

Megcsalóként írok. Nekem az a hazudozás/ titkozlózásba fektetett energia nem éri meg ismét, szóval ha az exxel összejönnék ( nem e miatt szakítottunk) tuti nem tenném meg megint. Mostani barátnőmet sem csalom.

Eddig olyan barátnőim voltak, akiknél fel se merült, hogy megcsalnának.De ha a jövőben lesz, és rájön, hogy neki se éri meg a folyamatos vagy többszöri megcsalás, simán lehet 2. esély.

2023. ápr. 4. 18:48
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Hát ha már ilyen többévtizedes házasságról van szó, gyerekek, miegymás... és nem lebukott, hanem előállt vele, hogy hááát múltkor részegen a céges bulin, de nagyon bánja... akkor talán. Egyébként ha ennyire nem működött, hogy nem tudunk beszélni, akkor nem vagyunk már egy csapat, ill. ha képes volt a szemembe hazudni, akkor úgy lennék vele, hogy ő nem az az ember, akinek ismertem. Ha meg tőlem hiányzik neki valami, amit nem tudok megadni, hát azzal se lehet mit kezdeni végülis, vagy nyitott kapcsolat vagy válás. De hazugság nem.
2023. ápr. 4. 18:51
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon naiv voltam, első szerelem, lebukott, hogy megcsalt. Szakítás, aztán pár nappal később könyörgött, fogadkozott, nagyon megbánta. Még mindig szerelmes voltam, kibékültem vele.

Röviden: pár héttel később megint megcsalt. Még azt is a fejemhez vágta, hogy én vagyok a hibás, mert ok nélkül féltékenykedtem. Ok nélkül, vágod?

Tanultam az esetből.

2023. ápr. 4. 19:10
 6/9 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Ne tedd, nagyjából hasonló a sztorim az első csajommal mint az 5ös válaszolóé.
2023. ápr. 4. 19:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez nagyban függ attól,hány évesek vagytok,mióta vagytok együtt és hogyan csalt meg.Hosszú évtizedek utáni egyszeri fellángolás megbocsájtható,

ha mindkét fél őszintén azt akarja.Amúgy meg felejtős..

De általánosítani nem kell.

2023. ápr. 11. 14:17
 8/9 anonim ***** válasza:
40%
De kell általánosítani. Megcsalt viszlát tiltás és huzhat a.....be
2023. ápr. 18. 07:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha a te logikád azt mondja, hogy nem, akkor mi a kérdés?

Amúgy ha csak érdeklődsz, szerintem lehet olyan eset amit meg lehet bocsájtani. De nyilván ez már mindnekinek a saját döntése, hogy neki belefér-e.

2023. júl. 9. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!