Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek meddig “csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig “csak kaland” a megcsalás ? A szeretői viszonyt kalandnak mondanátok vagy az már kicsit több ?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 4. 16:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Mi a különbség a kaland és a szeretői viszony között? Miért jobb a kaland, mint megcsalás, mint a szeretői viszony?
2023. ápr. 4. 16:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ kinek mi a megcsalás, valakinek a flört sem az, sem a csók.

Nekem az, hogy érzelmileg csal, az is megcsalás.

Egyébként a kaland az egy éjszaka, egy menet, a szeretői viszony tovább tart, akár évekig. Logikusan az utóbbi súlyosabb.

2023. ápr. 4. 16:16
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Részemről egy kaland sem férne bele egy párkapcsolatba, ezért is kérdeztem. Mindenkinél máshol van a léc.
2023. ápr. 4. 16:17
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a kaland az inkább vonzalom, a szexkapcsolat a redszeres igény kiélése, a szerető pedig az akivel a személyisége miatt is jó lenni v. megbeszélni dolgokat.
2023. ápr. 4. 16:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden megcsalás ami testi kontaktussal jár, és/vagy érzelmileg megérint.
2023. ápr. 4. 16:42
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
A szeretői viszonyt egy gerinctelen mocskos féreg cselekedetnek nevezem és nem másnak. :)
2023. ápr. 4. 16:53
 7/11 anonim ***** válasza:
79%

A kaland is csak azert nem lesz huzamis mert épp véletlen pont nem komoatibilisek egyutt.

De aki kalandba belemegy, az szeretőibe is huzamosba is csak épp mással.

2023. ápr. 4. 17:35
 8/11 anonim ***** válasza:
83%
Gerinctelenség szempontjából szerintem nincs különbség a megcsalás különböző formái között, hiszen mindegyik hazugságra és a partner átverésére épül.
2023. ápr. 4. 17:37
 9/11 anonim ***** válasza:
79%

A szeretői kapcsolat több lábon áll mint aki csak kalandozik.

Mivel az tartós és rendszeres, kicsit olyan mint egy másik kapcsolat.

2023. ápr. 4. 18:04
 10/11 anonim ***** válasza:

én inkább megkülönböztetném a következőket:

- véletlen részeg megcsalás, egyszeri eset

- folyamatos titkos viszony

Az elsőről tudni se akarnék, de biztos megérezném. Megpróbálnék túllépni rajta, de nem biztos, hogy menne.

A második az igazi válóok.

2023. ápr. 10. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!