Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit teszel ha párod egy szinte néger gyereket szül neked?
Már mind a két eset megtörtént:
Fehér házaspárnak fekete és fekete házaspárnak fehér gyereke született. Egyik esetben sem történt megcsalás. A gének visszaütöttek a rég feledett ősökre.
A genetikai vizsgálat eredményétől függően az apaság vélelmének megdöntésére irányuló per lenne, amit tennék.
Ha az derülne ki, hogy nem én vagyok az apja, akkor nem nekem szülte azt a gyereket.
1/
Tudjuk mi az albínó, az is ritka, de ez pont a fordítottja.
Én és Én, meg az Irén.
"...a kölykeidnek akkora a farka, mint ez a kolbász" :D
Mindenképp genetikai vizsgálatot csináltatnék ilyen esetben.Azért élnék a gyanúval, hogy nem tőlem van a gyerek, esetleg a kórházban elcserélték véletlen.Szerintem ezen a nőnek sem kell megsértődni, jóhogy hitetlenkedne a férfi.
Mondjuk kb lehetetlennek tartom, hogy dédszülőktől vissza valakinek néger lett volna a felmenői közt, senki nem tud róla és akkor a 15. generációba születik egy néger gyerek.Ilyen nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!