Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek hogy megbocsájtson?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy megbocsájtson?

Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt a párommal. Kicsit bonyolult de fél éve nagyon megromlott a kapcsolatunk sokat veszekedtünk. És hát elkövettem akkor egy hibát. Megcsaltam.. Rá 2 napra szakitottam vele. Nem azért mert megcsaltam. Csak nem volt az állapot hogy egyfolytában veszekedtünk rossz volt a kapcsolat.. Ez 4 hete volt. 1 hét mulva vissza könyörögte magát hogy megváltozik..és tényleg azon van hogy minden joblegyen. Próbál változni és én is. Viszont tegnap rá jött hpgy megcsaltam..de az abban az időszakban volt amikor ugy voltam vele hogy legsen vége. Mert a szex se volt jo vele. Most meg nagyon jo vele. Oda figyel rám. Összepakolta a cuccait és elment. Nem akar velem beszélni. Vissza se ir. Semmi. Én 23 /L ő 26/F
2023. márc. 25. 09:57
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
Ez nem igaz. Nincs olyan nő ebben az országban aki megcsalná a párját.
2023. márc. 25. 10:05
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Ennek szerintem annyi. Nem voltál vele őszinte, megcsaltad, rájött. Most ő akarja, hogy vége legyen. Nem érdemes reménykedni, hogy megbocsájt.
2023. márc. 25. 10:09
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Semmit, veszett fejsze.

Megcsaltad, valószínűleg ezt nem fogja megbocsátani. Elfelejteni sose fogja, ha gyerekes még bosszút is áll. Ha vissza is könyörögnéd magad tuti hogy nem fog annyi energiát befektetni a kapcsolat megjavítására mint előtte, egyszóval hagyd.

2023. márc. 25. 10:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van benne egy csepp tartás, akkor ennek a kapcsolatnak végleg vége.
2023. márc. 25. 10:27
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Meg kellett volna mondanod neki, amikor vissza akart jönni hozzád. Az nem mentség, hogy úgyis nagyon szar volt a kapcsolat és amúgy is szakítani akartál. Ezt úgy mondom, hogy én is csaltam meg pasimat és megbocsátott, mert rögtön elmondtam neki.
2023. márc. 25. 10:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a vonat elment.
2023. márc. 25. 10:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kapcsolat szerintem alapból véget ért volna,valószínűleg nem véletlenül alakult így.Erőltetted azt,ami soha nem ment.
2023. márc. 25. 11:50
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Én a helyedben nem keresném. Adj neki időt, hogy feldolgozza a megcsalást, ha hívogatod és írogatsz neki azzal csak idegesíteni fogod, mert most biztos hogy nagyon dühös rád. Ha lecsillapodtak a kedélyek és valóban szeret, akkor érdekelni fogja, hogy miért csináltad, akkor őszintén mond el neki és talán van esély újra kezdeni, de te ne kezdeményezz. Várd meg amíg ő keres.
2023. márc. 25. 12:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha neme gy balfsz, akkor nem fogadd vissza. Fogadd el, nem kellett volna félrebsznod.

3-as!

Mitől lenne gyerekes ebben az esetben a bosszú?

2023. márc. 26. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!