Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted mennyire "ciki" egy magyar csajnak, ha egy roma csaj nyúlja le a pasiját?
Mennyivel rosszabb érzés neki, mintha egy másik fehér csaj szedné el a pasit?
És szerintetek miért van különbség?
19, persze, hogy szubjektív, objektivitásról tök fölösleges ebben a témában beszélni.
És pont ezaz. Hiába tartom szebbnek, testileg vonzóbbnak Emma Watsont, ha a feleségem az, aki bárkinél jobban megért engem.
De az a nagy büdös helyzet, hogy még ha azt látnám, hogy Emma nagyon megért és szép is meg akar is engem... akkor is tettem egy esküt, miszerint "veled megelégszem". És ez pontosan azt jelenti, hogy hiába van aki szebb és van aki jobb, én őt választottam és a döntésem mellett kitartok és kész.
"Ez inkább a pasinak ciki hogy ennyire leadja"
Engem múltkor lepontoztak ezerrel, mert nem jönnék össze egy nővel akinek volt félig feka csávója. Most meg már egymást megerősítjük pozitívan, hogy jaj, leadja az elvárásait egy cigányra? Most már oké a rasszistáskodás? Oda miért nem kommentelnek a nők? Ti hogy csináljátok ezt, hogy végtelenszer ellent mondotok magatoknak, de mégsem vitatkoztok egymással, mikor más a nézőpontotok?
22
Mert a roma nőkkel a magyar csajok nem nagyon mernek vitatkozni sajnos.
26
Én is bírom, hogy sem az egyiket, sem a másikat nem ismerik, DE csakis a roma nő lehet gáz, a kérdező még véletlenül sem, mert magyar. Esetleg a pasin csattan az ostor, mert hát roma nővel van együtt. De hogy miért nem működött, miért váltotta le azt senkit sem érdekel, pedig az tuti fix, hogy a kérdező is bűnös abban, hogy leváltották.
Néger nem baj, arab, török sem csak a roma. Holott magyarok között szintén vannak gazemberek, semmirevalóak.
Az orruktól nem látnak tovább, ami aztán tényleg ciki.
Amúgy akik rasszizmust emlegetnek a cigányokkal szemben, ők tisztában vannak vele ugye, hogy az Európában élő cigányokat fehér embereknek tekintik hivatalosan??:D
Ez olyan, hogy ha egy cseh szid egy németet az sem rassziszta, mert ugyanabba a rasszba vannak sorolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!