Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted mennyire "ciki" egy magyar csajnak, ha egy roma csaj nyúlja le a pasiját?
Mennyivel rosszabb érzés neki, mintha egy másik fehér csaj szedné el a pasit?
És szerintetek miért van különbség?
Nekem nem lenne ciki, a pasira nézve az.
Egyébként azok az emberek, akik velem egy szinten vannak, azok nem állnak le cigánnyal.Akiknek az én külsőm az ideális, szintén nem.Pont az ellentéte vagyok egy tipikus cigánynak.
Kicsit érdekes a gyakoris válaszoló-természet. Legutóbb egy feketés kérdésnél zengett a rasszista vád mindenkire, aki nem támogatta a feketét, itt cigónál viszont sokkal keményebbek a kommentek és senki nem rasszistázik.
A kérdésre pedig: Nem ciki ez, hanem az élet része. Történt és fog is történni ilyen.
Teljesen mindegy.
Ugyanis az, hogy lehagy a párod nem a harmadik személy miatt probléma, hanem a párod miatt.
A párkapcsolati élet nem kompetitív. Legalábbis egészséges esetben. Viszont ha én azt mondom, hogy "ha találok nálad jobbat, elhagylak" akkor az a kapcsolat úgy kuka ahogy van.
Ha Emma Watson személyesen kopogtat be és térden csúszva könyörög, hogy jöjjek össze vele, akkor sem tenném. Jobb nő, mint a feleségem? Igen. De ha statokat akarok összemérni, akkor kimegyek a lóversenyre:D
#18 Ez a "jobb nő" is nagyon szubjektív.Olyat is ismerek, aki szerint nem szép Emma Watson, esetleg átlagos, semmilyen.
Belsőre meg aztán pláne nem tudod jobb-e a párodnál.Olyan is van, hogy valaki esetleg szerintedd szebb külsőre a párodnál, de úgy összességében a párod a "jobb" nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!