Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Teljesen lerombolta az önbizalmam a tény, hogy kiderült, hogy a párom megcsalt. Nem veletlen, 1-2 szer, hanem hatam mögött tervezve, egy nővel, akit mar előttem felszedett.

Ezzel fűzi a lamúrt és a nagy érzéseket oda vissza, amit tagad váltig. De megtudtam, mindegy, hogy hogyan.

Es meg több nővel is lefeküdt mellettem, kb amikor sansza adódott.

Szakítani nem akar, hallani se akar róla. Ő kapaszkodik, nem én. Nem lakunk együtt, csak 2 eves a kapcsolat.

Emiatt sem értem, hogy miert hazudik nekem, erre semmi szükség nem lenne, élhetné nyugodtan az életét. Ezt mondtam is neki. Hogy nem haragudnák rá abszolút, ha bevallaná, sőt. De tagad váltig .

Nagyon szégyellem, hogy nem vltam elég jó nő ahhoz, hogy ne csaljon meg

2023. márc. 14. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért csalt meg, mert nem vagy jó nő, hiszen akkor nem is lett volna veled, hanem azért, mert nem bír a f... - al.

Tagadja,miért akarod, hogy bevallja? Nem tisztelt, akkor amikor kellett volna. Nincs olyan, hogy nem akar szakítani.

Kidobod, letiltod, soha az életben nem szólsz hozzá és találkozol vele, ennyi.

2023. márc. 14. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Azért nézz már szembe azzal, mit rontottál el. Attól nem leszel jobb nő, hogy sírsz meg szenvelegsz. Tessék a szinteden választani, ennyi az egész!

F, 39

2023. márc. 15. 09:06
 3/4 A kérdező kommentje:

Szinten alul választottam

Olyan embert, akit senki nem akart férjnek

2023. márc. 15. 09:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Dobd ki már és lépj tovább!!!
2023. márc. 15. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!