Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem számít, ha jónak érzed a kapcsolatot, vagy jobb utánanézni?
Sokszor 1-2 év is eltelik egy kapcsolatban, es ha egy notórius csalóval hozott össze a sors, akkor megcsalhat es nem is tudsz róla. Ha mar megismerkedésetek előtt is volt szexkapcsolata, amit nem hagyott abba. A baratom semmi jelet nem adta, hogy megcsalna, telefonja mindig szem előtt, adta a kódját is, anelkul hogy kértem volna, nem tünedezett el soha. Mindig ráért. Megis 2 evet vesztegettem el vele mire kiderult, hogy megcsal, persze akkor is tagadta
Sokszor gondolkodom, hogy kar hogy nem fogadtam fel detektíveket a kapcsolat elejen es akkor időben megtudtam volna.
Vagy nem kell kutakodni, csak azt nézni, hogy veled hogy viselkedik, es ha jól, akkor az nem számít, hogy félrelép esetleg ?
Mondjuk abban az esetben nem számít akkor , ha úgy csinálja, hogy nem derül ki?
Mert ha nem derül ki, akkor nem is tudod meg, hogy megcsalt, tehát szakítani sem fogsz
Ha számodra a hűség nem elvárás, akkor maradj benne, ennyi.
Aki nem bír a vérével, az bárki mellett félre fog járni.
Kérdés, hogy Te bárki akarsz lenni, vagy a Nő, akit a másik a tenyerén hordoz, és tisztel?
Mert aki csal, az nem tisztel. Eleinte "csupán" ennyiben mutatkozik meg, később már komolyabban éreztetni fogja, hogy csak egy lábtörlőnek tekint. Tapasztalat.
Mondjuk ha az is jel, hogy nincs jel, akkor sosem lesz nyugodt életed. Gyakorlatilag ez olyan, hogy... én rendszeresen átnézem a levelezéseidet, akárhogy változtatod a jelszavaidat be tudok lépni. Semmi nyomát nem látod ennek? Naugye, profi vagyok.:D
Párkapcsolat bizalom nélkül nincs. Egyszerűen értelmetlen az egész. Ha a másik csal és eljátsza a bizalmadat, az szomorú, de ha emiatt a következő kapcoslatba full gyanakodv alépsz be, akkor annak a kapcoslatnak esélye sincs jónak lenni, és ennek a te bizalmatlanságod lesz az oka.
A legjobb csalók ott hazudnak a párjuk szemébe ahol csak tudnak. Lehet itt mondani, hogy vannak jelek...közben nincsenek! Ismerek olyat, aki a kisbabájuk mellett próbálkozott be a felesége legjobb barátnőinél. Volt akinél sikerrel járt. Még a mai napig is együtt van a feleségével, aki mit sem sejt az egészből.
Szóval általában akkor van ilyen, amikor az egyik fél tényleg szerelmes és vakon megbízik a másikban (nem ellenőrzi mikor hol van, telefont nem nézi stb.) a másik pedig orrba szájba csalja, de otthon megy a "jaj édes tubicám, galambom". Tanulság: nem szabad sosem senkiben megbízni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!