Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha szeretőmnek a feleségénél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretőmnek a feleségénél HPV-t találtak, akkor én is veszélyben vagyok? Nálam még soha nem volt (eddig)… Általában óvszert használunk, egyszer-egyszer volt nélküle… Vegyem fel az oltást?

Figyelt kérdés

2023. márc. 5. 09:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mivel náluk nehezebben derül ki.

2023. márc. 5. 10:08
 12/25 A kérdező kommentje:

Nekem az elmúlt hosszú években nem volt partner váltásom a mostani volt az első ilyen…

Évek óta járok rakszuresekre, HPV tipizálás nem volt még, mert fel sem merült a szükségessége. De ezek után el fogok menni…

2023. márc. 5. 10:09
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mire gondolsz? A férfiak hordozók, igen. Neki nem lesz méhnyakrákja.

De ez nem egy lappangó vírus, amit a lappangási időszakban viszonylag nehéz továbbadni (pl. herpesz ami főleg akkor fertőz, ha vannak hólyagok/sebek), hanem egy szexuális betegség, ami ellen az óvszer is alig véd. Ha úgy érted akkor kizártnak tartom, hogy a csávó évek óta HPV-s és csak most fertőzött meg titeket.

2023. márc. 5. 10:15
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Tuti neked is van. Mivel gumi nélkül is csinálták és nem csak szexuális úton terjed.
2023. márc. 5. 14:18
 15/25 A kérdező kommentje:
Akkor baromira érdekelne, hogy ki volt a hunyó…én évek óta mono kapcsolatban , a pasi 3 éve házas, ami persze nem zár ki semmit. Mi kb 1 éve vagyunk együtt, a barátnőjénél ősszel muatttak ki HPV-t… valaki félrekúrt ezek szerint ráadásban is
2023. márc. 5. 15:27
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pasi veled félredug, hidd el akkor mással is 😬
2023. márc. 5. 15:38
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ezt írtam én is valamelyik válaszomban.

Vagy neki van még egy nője, vagy a nejét is bsszák.

2023. márc. 5. 15:49
 18/25 A kérdező kommentje:

Az is lehet, hogy előttem kúrt még félre, HPV kb 1,5 évig pozitív maradhat… csak most ment el a barátnője rákszűrésre….

Vagy én vagyok hordozó úgy, hogy nem tudok róla (évek óta…)

2023. márc. 5. 15:55
 19/25 A kérdező kommentje:
Vagy tényleg a nejét is basszák, ahogy 17-es írt… ez roppant kellemetlen 🫣🤭
2023. márc. 5. 15:56
 20/25 anonim ***** válasza:
90%
Ez mindenképp kellemetlen nekem nem kellene ilyen pasi. Jó kis csapat vagytok...
2023. márc. 5. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!