Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnatok irni?
Figyelt kérdés
A páromnak vszinu hogy van valaki akivel megcsal,de termeszetesen tagadja,..a kèrdèsem az lenne ,hogy ki mit tudna ajánlani azzal kapcsolatban hogy tudom irnak,beszèlnek de ugy oldják meg ne talaljak rá a telefonjában megoldható biztosan,de ha pl irnak vmelyik oldalon,ès azt kèrem irjon neki ugy hogy látom vègig ès mi a reakcio a nőtöl,mit tudnátok irnatni,hogy kiugrasszam vele az igazam? Tehát ha le van beszèlve hogy otthon van már nem fog tudni irni,de aztán a párom mègis irna,teszem azt hogy egyedül vagyok ,vagy mit lehetne ?2023. márc. 1. 11:14
1/8 anonim válasza:
Miért van rá szükséged, hogy beismerje? Nem elég, hogy te tudod? Add ki az útját nyugodtan, ha szeretnéd.
2/8 anonim válasza:
Szakíts, oszt kész.
Egyébként meg javaslom a központozás találmányát, kissé olvashatóbbá teszi a szöveget amit írsz.
3/8 anonim válasza:
Ez úgy 17-18 évesen elmegy.
Ha érett nőnek érzed magad, akkor nyisd ki a szád. Valljon színt, azt add ki az útját.
4/8 anonim válasza:
Szerintem nem kell neki bevallani semmit ha tudod biztosra, hogy csalfa volt.
Egyértelműen a legkézenfekvőbb megoldás a szakítás.
5/8 anonim válasza:
Előbb tanulj meg írni.
Rögtön utána szakíts
6/8 anonim válasza:
#5: Fordítva, különben örökre együtt maradnak...
7/8 anonim válasza:
Ha már nem bízol benne, akkor nem mindegy?
8/8 anonim válasza:
Ha tisztában vagy vele hogy megcsal, akkor minek futod feleslegesen a köröket?
Ha pedig semmit nem tettem és valaki benyögné, hogy előtte lépjek be egy oldalra és írjak rá arra az emberre, nagyon sokáig nevetnék a földön.
Szerintem egyik sem pozitív irányba mozdítja a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!