Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom flörtölget a kollégája nőjével. Hogy szakítsak vele? ( a Többi lent)
Figyelt kérdés
Legelőször annyit kell tudni az egész storyról, hogy mindketten 21 évesek vagyunk. Már 1 év és 5 hónapja vagyunk együtt. Az elején minden happy volt, de mostanra megváltoztak a dolgok. Új év első napján épp rápillantottam a barátom telefonjára és láttam, hogy a munkatärsa csajával írogat a messengeren és hangüzeneteket küldözgetnek(ismerik egymást személyesen) . Kérdeztem, hogy ez mi? Ez az új csajod? Tagadott mindent, hogy semmi köze hozzája meg stb . Na aztán a tegnap éjszaka nem tudtam aludni és gondoltam, hogy belépek a Face fiókjába,mert nekem bűzlik az úgy,de úgy hogy nem tudtam a jelszavát csak az email címet a barátomnak.De annyit kell tudni, hogy közös a Netflixem vele és az oda való jelszót tudom.Kiprobaltam és jó volt a Facera. Na a csajszi Levan neki ott tiltva, meg semmi üzenet neki. Mondom ok. Na, de aztán rámentem a barátom Snapchatjére ott olyan szövegek fogadta,hogy "hiányzol életem, cuki - mukim, kívánlak nagyon stb" óriási nagy ideg jött belém, sőt most is reszket a kezem, ahogy irom az idegtől. De erről nem tudd semmit a barátom. Most szombaton fogunk találkozni. Én úgy döntök, hogy szakítok vele, mert aki szereti a másikat így nem viselkedik. Ez már nálam a megcsalas kezdete. Úgy döntöttem, hogy amit közösen írtak azt kinyomtatom neki és az összesen az orra alá nyomom. Hogy most tagad le te köcsög, hogy nincs semmi köztetek.2023. febr. 23. 19:54
11/13 anonim válasza:
A te oldalad sem jobb, nincs indorítóbb mint ez a feltöröm a másik levelezését féltékenységemben...
Ok az sem normális, ha egy pasi másik nőkkel írogat, de az sem az amit te csinálsz, ez már a legalja a féltékenykedésnek...
Nem kell kinyomtatnod se semmit, ti totálisan nem iletek össze, te mert nem bízol meg benne, ő meg mert másfelé is kacsintgat.
12/13 anonim válasza:
Megmondta mindenki a frankót.
Tiltás, aztán vissza se nézz.
13/13 anonim válasza:
Add ki az útját a pasidnak. Örülj, hogy megszabadulsz tőle! Egész közös életetekben ezt csinálná veled! F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!