Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léztezik olyan ember, aki igazából képes szeretni a házastársát is és a szeretőjét is?
Utolsó,nem csak a szex miatt lehet,elég ha csak ott megnyugvást talál,
az éppen aktuális problémájára,ami lehet bármi szinte..
És igen,lehet egyszerre két embert szeretni, mindkettőt másért,
de szinte ugyanolyan erősen.Csak nem sokáig.
Más-más módon, de mindhárom, az életemben levő nőt szeretem. A görögöknek volt egy csomó szava a szeretetre, nekünk kettő jut csak.
Tudnak egymásról, kedvelik egymást, összességében jó hatással vagyunk mindannyiunkra, jobb férj lettem, mióta vannak, és mindhárom házasság sokat javult.
#13 igen, teljesen igazad van. Ez kimaradt. Sokan azt hiszik, hogy egy szerető csak a szexre kell (főleg a férfiaknak). Pedig ez így ebben a formában nem igaz.
Engem speciel a feleségem már nem tekint férfinek, nem néz fel rám, nem szeret. Persze tettem érte, hogy így legyen - sokat veszekedtem vele egy időben. Próbáltam helyrehozni vele a dolgokat (nem volt nagyobb veszekedés már vagy 1-2 éve), de neki ez sem elég. Nem lehet így helyrehozni a dolgokat. Válni nem tudunk az anyagiak miatt és a gyerekek miatt sem szeretnék. Nem keresek tudatosan szeretőt, nem ismerkedem. Inkább magamba fordulok. De néha elgondolkodom rajta, hogy milyen jól is esne ha egy nő megnyugvást adna, aki mosolyogva ölelne át (nem "kötelességből"). Akivel lehetne beszélni az élet nagy dolgairól, aki figyelne rám, aki elismerné a munkámat. Szóval férfiként nekem ez jelentene sokat, nem csupán a szex.
#12-es voltam
17-es, én nem hiszem hogy ne lehetne helyrehozni valamit,ha mindkét
fél akarja.Elvégre a nejednek se lehet jó,ha nem tud felnézni és
rámosolyogni a férjére...ha meg valóban ilyen a helyzet,
akkor nem kell nézni senkit és semmit,lépni kell.
Egy élete van mindenkinek,nem érdemes leélni boldogtalanságban,
megkeseredve.
A 17-es hsz-t, férfi írta, amire, egy nő válaszolt (18), a saját gondolkodása szerint. 🤨
Egyébként, a válasz: Igen lehet. 🤗
19-es,lehet a saját gondolkodása szerint válaszolt,de szerintem teljesen
reálisan.Elvégre ha el cseszünk valamit,akkor utána nem vernyákolni
kell a következményein,hanem lépni.Tökmindegy hogy férfiról vagy nőről
beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!