Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért lájkolja más nők képeit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lájkolja más nők képeit?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfivel, 2 hét chatelés után találkoztunk először. A randi jól sikerült mindkettőnk szerint, azt mondta hogy velem el tudja képzelni komolyan, én nem vagyok az a tipikus insta r*banc és ez neki nagyon tetszik.

Viszont, elkezdtem nézni instán a követési listáját.. Hát eléggé hidegzuhanyként ért hogy nagyon sok insta p*csa lányt követ, és növekszik a követések száma még ezidő alatt is, hogy elvileg csak Én vagyok neki, nem tudná mással elképzelni a jövőt stb. az ismerkedések alatt végig lájkolgatott más nőknek a legkihívóbb képeiket kb. Őszintén szólva ez nekem nagyon rosszul esik, mert azt mondja hogy ne is legyek még véletlenül sem olyan mint ezek a lányok, mégis szabadidejében őket nézegeti és még lájkolja is. Közben meg mindent leigér nekem az égboltról. Én már az elején letisztáztam, hogy ne számítson arra hogy én beállok a miss instán tökéletesnek beállított műszáj/műmelles csajok sorában.

Mégis most minden önbizalmam elszáll, és úgy érzem, hogy tudja Ő is hogy nem vagyok elég és titokba ezeket a nőket nézegeti.

Férfiak elsősorban hozzátok szólnék, hogy ilyenkor mi van a fejetekben?

Persze ha valaki nőként megtudja nekem magyarázni szívesen elolvasom azt is.

22L

2023. febr. 17. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Le fog cserélni, amint jön egy (szerinte) tőled jobb. Sajnálom. 🙁 Emiatt ne olvadjon le az önbizalmad.
2023. febr. 17. 12:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz szép lányokat nézegetni alapvetően, DEEE ha mindeközben meg megjegyzéseket tesz rájuk és szidja őket akkor valószínűleg csak egy éretlen kétszínű frusztrált nyomi, aki azokat a csajokat döntené meg szívesen csak az nem megy, ezért megelégszik másokkal is.
2023. febr. 17. 12:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mast mond, mint amit cselekszik. Mindig azt kell nezni mit csinal. A szavak hazudnak a tettek nem.
2023. febr. 17. 12:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azt mondta , amit hallani szeretnél randin.

Kíváncsi vagyok ha direktben feltennèd neki a kérdést , akkor mit hazudna.

2023. febr. 17. 13:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet melletted irogat még 5 csajnak. Vannak ilyen férfiak - és nem, nem az alfahímek ilyenek, hanem általában azok akiknek nincs sok szerencséjük csajok terén.

Én bármikor, amikor szerelmes voltam akkor nem tudott más csaj érdekelni. Volt, hogy 2-3 hétig voltunk külön és még csak ki sem vertem, mert megérte várni a csajra. Csak ő számított, az utcán észre sem vettem senkit sem. Felszabadító érzés volt, hogy nem érdekelt más csak is ő.

Aztán az idő múlásával persze észrevette a szemem a szép lányokat...na de ehhez x időnek el kellett telnie

2023. febr. 18. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!