Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lájkolja a pasim az exe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lájkolja a pasim az exe képeit?

Figyelt kérdés
Nemcsak azokat, ahol nyaral, hanem amikor egyedül pózol. A csaj tényleg egy szépség, de az exem dobta őt, úgyhogy ez az egy nyugtat meg.
2022. dec. 24. 10:40
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Már több, mint 2 éve szakítottak, és már nem beszélnek, annyit tudok, hogy anno együtt éltek, és elég komoly volt köztük a kapcsolat, közös jövőt terveztek.
2022. dec. 24. 10:42
 2/19 anonim ***** válasza:
42%
Büszke a trófeájára.
2022. dec. 24. 10:42
 3/19 A kérdező kommentje:
Az exe! Tehát nem a trófeája... az én lennék.
2022. dec. 24. 10:45
 4/19 anonim ***** válasza:
58%
Tévedésben vagy. Aki megvolt neki, az a trófeája. Megnyered a VB-t 2022-ben, kapsz egy trófeát és az onnantól kezdve az a trófea a tiéd. Senki nem veheti el tőled.
2022. dec. 24. 10:48
 5/19 anonim ***** válasza:
34%
Csak. Tiltsd meg neki. Mocskos férfiak!
2022. dec. 24. 10:52
 6/19 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem azt jelenti, hogy akarna tőle valamit, ugye? Vagy hogy jobban szerette őt, mint engem.
2022. dec. 24. 11:05
 7/19 anonim ***** válasza:
86%

Téged másképp szeret ez tény és való.

Amúgy ha 2 éve történt a szakítás érthetetlen miért like-olja számomra.

2022. dec. 24. 11:09
 8/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt elfelejtettem leírni, hogy ez alatt a két év alatt 1-2x írt neki, hogy találkozzanak. Akkor még nem voltunk együtt.
2022. dec. 24. 11:12
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy exem, akivel 3-4 éve szakítottunk, de mivel a baráti társaság egy kis része közös, így évente 1-2x szoktunk találkozni. Mind a ketten tovább léptünk, több más kapcsolatunk is volt azóta, ezért amolyan távoli haverként tekintünk egymásra. Ha kitesz egy képet a barátnőjével (akit ismerek, örülök, hogy együtt vannak), és az mondjuk valami különleges (pl. most kimentek Amerikába), akkor azt szoktam lájkolni, ha pont feldobja a facebook. Vagy amikor egyedül pózolt az új motorján, amiről tudom, hogy már régóta szerette volna. De folyamatosan lájkolni... nekem furcsa, rosszul esne a páromtól, meg szerintem neki is rosszul esne tőlem. Olyan, mintha nem zárta volna le teljesen.

Bár lehet tényleg teljesen túl van rajta, és pont az az oka a lájkoknak. Te ismered. Más barátait (fiúkat, lányokat vegyesen) is szokott rendszeresen lájkolni? Ha igen, lehet csak ilyen haveri kifejezés mindenki irányába. Ha nem, akkor szerintem más húzódhat meg a háttérben.

2022. dec. 24. 11:17
 10/19 anonim ***** válasza:
93%

Miért nem kérdezel rá konkrétan?

Az a legjobb mód a válaszra.

Egyébként ha elkezdenek beszélgetni valamikor akkor szedném a sátorfám.

2022. dec. 24. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!