Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tisztelet van a párja iránt akkor nem csalja meg? ezt leginkább férfira értem 24 Nő
Attol hogy valakit tisztelsz attol azzal nem jar egyutt a huseg.
Ha valakit szeretsz es kivansz akkor nem fogod megcsalni.
Nem attol.tisztelsz valakit hogy nem csalod meg hanem azzal.hogy tisztelttel beszelsz bansz vele. Attol.hogy megcsalod meg tisztelheted.
Ha egy megcsalas felmerul egy kapcsolatba akkor a problemat kell felkutatni es ha vevo mind a ketto ra akkor dolgozni rajta
Valahol vannak pasiktól aranyköpések.
Egyik amikor az volt a kérdés mikor villant be hogy ő lesz a feleseged?
Az egyik olyasmit valaszolz hogy ő speciel nem szép de gyakorta káromkodik vezetes közben. Kapta már az ivet ez miatt az anyjátol, rokonoktól nőitől. De egyszer olyan nője lett aki vezetes közben szintén rakezdett a b+elésre. Vagy ilyenekre. Azt irta na akkor tudta meg hogy Ő lesz az!:D
Meg egy rakaz ilyen :)
Es szoval a megcsalás temakörben is volt vmi hasonlo cikk ahol összeszedték csokorba pasik válaszait.
Az egyik azt irta egy rakat nőt csalt, szórakozott, de a feleségét nem, mert róla tudja hogy egy palacsintasütővel vágná akkor fejbe is!:D(azaz a tisztelet, igen)
4.ha valakivel vagyunk akkor megtiszteljuk azzal hogy melllette nem masok utam koslatunk.
Amikor egy ferfinek meséltem hogy a barátom másokat les mellettem tudod milyen választ kaptam?
Ő még egy fizetős qrvát is megtisztel pl bárban hogy amig vele van addig nem másokat prioritál, nemhogy a nőjét ha van.
8"Férfiak elmesélték, mi volt az a pont, ahol eldöntötték, hogy feleségül veszik a barátnőjüket"
A másikat nem keresem mar
Itt is vannak, csak lapozgatos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!