Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire gáz szeretőt tartani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz szeretőt tartani?

Figyelt kérdés
7éve vagyok együtt a párommal! Szeretem, de a szerelem, izgalom elmúlt közöttünk. Nagy a korkülönbség is az ő javára 16 év. Nagyon jól kiegészítjük egymást mindenben, kivéve az ágyban. Kb 2 hónapja egy buliban egy régi köszönő viszonyban lévő ismerősöm rámmosolygott a tömegből. Egész este figyelt, mosolygott, nem történt semmi. A következő buliban én voltam rámenős, és mondtam neki lépjünk le... Megtörtént minden aminek kellett, jól éreztük magunk, de ennyi... Utána volt hogy írtunk egymásnak, beszéltük hogy találkozni kellene, de egyikünk sem ért rá. Most úgy alakult, 2 hete, hogy sikerült egy talit összehoznunk, ameddig a párom dolgozott, és ismét együtt voltunk, tegnap pedig megint, és megbeszéltünk egy újabb időpomtot. Nagyon jól érzem magam vele szex közben, viszont itt érzelmek nincsenek. Felőlem sem, és ahogy beszélgettünk felőle sem. Meddig lehet egy ilyen kapcsolatot folytatni?? Tudom hogy nagyon gáz vagyok, és igen, csak a megerősítésért jöttem, hátha nem vagyok egyedül. Akarom őt, jobban mint eddig bárkit, de csak szexre. Létezik ilyen?? Gondolom jó vége nem lesz a dolognak, valaki sérülni fog. :/ 30/N

2023. febr. 8. 16:41
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
Nem kötnek érzelmek a szeretőmhöz. Nem koppanok ha dob, nem érzek hiányt ha nincs velem. Ez tényleg csak testi kapcsolat. ;)
2023. febr. 8. 21:53
 22/55 anonim ***** válasza:
20%

A baratod nem a penze es a hitele miatt, vagy mert szeret kell sajnalni, hanem mert veled van.

Mond el h megcsaltad ha jot akarsz neki.

2023. febr. 9. 00:16
 23/55 anonim ***** válasza:
77%
Szakíts a pasiddal.
2023. febr. 9. 09:20
 24/55 anonim ***** válasza:
42%
Nem illik, de qrva jó!
2023. febr. 9. 09:25
 25/55 anonim ***** válasza:
43%

Gerinctelen dolog.

Dobd, mielőtt ő mégjobban megsérül...

2023. febr. 9. 11:07
 26/55 anonim ***** válasza:
62%

gáz szerelő :DDD azt hittem az a kérdés

sztem nem gáz am!

2023. febr. 9. 11:20
 27/55 anonim ***** válasza:
87%
Először én is azt hittem várkonyi andrea írta ki a kérdést. 🤣🤣
2023. febr. 9. 12:44
 28/55 anonim ***** válasza:
37%
Sajnos ez egy gáz dolog, de néha szükség van rá. Én sokkal idősebb vagyok nálad, 40es éveim elején, nincs a férjemmel ekkora korkülönbség köztünk. Egy idő után elkezdett ellaposodni a kapcsolatunk, de ő lett inaktívabb. El is lustult kicsit. Én még mindig adok magamra, fitten tartom magamat és szeretem nőnek érezni magam. Inkább több fiatalabb szeretőt tartok, mintsem elváljak és eldobjam magamtól azt amit közösen felépítettünk. Nem mondom, hogy ez teljesen normális, de egy kompromisszumos megoldás. A gyerekek már amúgyis nagyok. De nyilván ez egy erkölcstelen dolog, és egyik félnek sem esik jól.
2023. febr. 9. 19:46
 29/55 anonim ***** válasza:
29%
28-as a férjed tud róla? Írod, hogy egyik félnek sem esik jól.
2023. febr. 9. 19:57
 30/55 anonim ***** válasza:
37%
Nem tud róla, természetesen. És nyilván nekem is van lelkiismeretem. De attól még a jó minőségű és gyakori szexre mindenkinek szüksége van.
2023. febr. 9. 20:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!