Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » El kellene mondani, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kellene mondani, vagy derüljön ki magától valamikor?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki megcsalta a barátnőjét. Jóban vagyunk a csajjal és biztosan tudom, hogy nem mondta el neki a srác. Ez már egy éve történt, én csak néhány hónapja tudom, be is bizonyította, aki elárulta nekem. Nem akartam én lenni, aki tönkreteszi a kapcsolatukat, ezért nem mondtam el neki. Gondoltam előbb utóbb majd csak kiderül.

Viszont lehet kezdek beleszeretni a lányba, mert, elkezdett zavarni, hogy őket látom együtt, és nehéz elfogadni, hogy a srác boldog lehet vele, miközben megcsalta.

És az jár most az agyamban, ha elmondom most, megutálgat, mert eltitkoltam, ha nem mondom el, akkor meg talán soha nem lehet esélyem nála.

Mi lenne a jó megoldás szerintetek?

2023. jan. 31. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
67%

mondd el neki álnéven, dobj be egy névtelen levelet, bármi

légy kreatív

2023. jan. 31. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem már késő bánat. Amúgy ez egy olyan helyzet amiből jól egészen biztosan nem kerülsz ki.
2023. jan. 31. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
A helyedben nem árulnám el, mert előbb-utóbb ki fog bukni a dolog úgyis.
2023. jan. 31. 17:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont lehet kezdek beleszeretni a lányba, mert, elkezdett zavarni, hogy őket látom együtt, és nehéz elfogadni, hogy a srác boldog lehet vele, miközben megcsalta."

Ja és majd pont azzal jön össze, aki elmondja neki, hogy megcsalták.

Féltékenységből akarsz asztalt borítani, nem puszta segítségből meg jószívűségből, hanem annak reményében, hogy összejössz vele utána.

Jobb ilyenből kimaradni.

Bajt akarsz magadnak?

Te összejönnél azzal, aki elmondja, hogy "hát tudtam régóta, hogy megcsaltak"?

Ő dolguk. Ezzel csak azok fognak kardoskodni, akiket megcsaltak és azzal indokolják, hogy "jó lett volna, ha valaki felnyissa a szemüket." Jaa csak senki nem akar magának bonyodalmat...

Belefolysz, aztán majd küldöd a bizonyítékokat vagy mit akarsz? Hagyd a pics@ba. Nem kell neked igazságosdit játszani.

De te döntésed.

2023. jan. 31. 17:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenbe jobb nem beleavatkozni.
2023. jan. 31. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!