Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít?
Van barátnőm, viszont valaki nagyon felkeltette az érdeklődésem. Én próbálok vele közönbös lenni de nem megy mert Ő teszi alám a lovat, közeledik.
Esküszöm próbálok a barátnőmre fókuszálni, próbálom őt tartani a szemeim előtt, de nem megy ha folyamatosan itt van velem a másik nő. Sajnos nincs olyan lehetőség hogy ne találkozzunk, együtt járunk dolgozni.
Pedig elég egyszerű a megoldás. Megmondod a nőnek, hogy szálljon le rólad, van barátnőd, és tőle nem akarsz semmit.
Ha ez most még nem is megcsalás, idővel az lesz.
Nagyon határozottan el kell utasítanod őt. Elhiszem, hogy jólesik ez a közeledés, de gondolj bele, milyen az ember az olyan, aki annak ellenére nyomul, hogy tudja, foglalt vagy?
Ha szereted a barátnődet, véletlenül se csinálj semmi hülyeséget. A csaj max megsértődik, az utazást meg azért csak meg tudod másképp is oldani, nem?
Jaj te szegény, elnézést, de nem foglak sajnálni. Ilyen gyakran van az életben, hogy megtetszik más is, ilyenkor több út van.
1. eldöntöd, hogy mennyit ér neked a barátnőd, tervezel-e vele, fontos-e, hogy melletted maradjon? Tehát neked mennyit ér ő?
2. Ha a barátnőd a fontosabb, akkor ha bele is mész viszonyba az életedben, nagyon megbízható emberrel tegyed és nagyon erős keretek között. Ha hezitálsz egy pillanatig is, a viszony nem neked való forma.
3. A barátnőd azért annyit nem ér, nem tervezel vele, akkor zárd le vele a viszonyt és utána kezdj el ismerkedni mással.
Most nem azért... Én ha szeretek valakit, akkor akármilyen nő legyeskedhet mellettem, esélye nem lenne.
Az meg mondvacsinált hülyeség, hogy nem tudsz a barátnődre fókuszálni.
Te itt kőkeményen beleszerettél, barátnőddel meg már csak megszokásból vagy együtt. Ez így egyikőtöknek sem jó. A gerinces megoldás az lenne, hogy szakítasz barátnőddel, és összejössz azzal, aki iránt több érzésed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!