Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire diszkrétek a prosti?
Sziasztok,
Férjem telefonjába találtam egy telefonszámot, ami egy prostihoz tartozik, ezután láttam azt is hogy a viberén le van tiltva a csaj, mintha nem akarná, hogy ráírjon akkor amikor talán otthon van. Nem tudom, hogy megy ez a szakma, de most minden jelet figyelek, de már szeretnék megbizonyosodni arról hogy mi az igazság. Szerintetek ha írok a csajnak, hogy volt e nála akkor fog válaszolni? (Akár pénzt is hajlandó vagyok fizetni az infoért) Vagy ezeket a dolgokat nagyon bizalmasan kezelik?
20-as: nyugi, a Gyakorin mindenki ilyen nagy ásznak képzeli magát. :-)
Valszeg. őt dobta ki a férje.
"Akinek ez válóok, az gondolom szingli!"
Nem, de ha ilyennel szembesülnék, akkor még aznap szingli lennék.
"Mert 0a voltál az ágyban az ember elment oda ahol megkapja"
Valszeg a férfj teljesítménye is annyira nulla, hogy a felesége már a gondolattól is rosszul van. A prosti meg ugye kénytelen elviselni.
Ha nem akar szexelni a nőtök, akkor nem jó veletek a szex.
22-es: aznap nem lehetsz szingli, mert be kell adni a válópert, plusz vagyonmegosztás, ha közös lakás van akkor annak a sorsa.. nem is szólva a gyerekekről.
Ha nincs se kutyád, se macskád akkor persze rendben van, de ha már fel van építve az életed, a családod, akkor gond esetén megjavítani akarod, nem pedig eldobni, mint egy durcás kisgyerek..
Így jártál, legközelebb megadod neki amire szüksége van😂
Ezt tudod nézegetni a telefonját, de gondolom minden este meg a fejed fáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!