Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy meg e tortént köztünk de lehet még csalt ott hagyjam szó nélkül vagy vágjam a pofájába ?
Este volt mikor csippant a telóm de nem az enyém volt hanem az övé nem is jött üzenet egyiküknek se meg néztem az archivált cseteit és a legjobb barátjával veszett össze és azt archiválta de volt alatta egy nő akivel talit beszélt le decemberben és el is küldte a farkát a csaj nem örült a képnek ez a disznó bocsánatot kért a csaj pedig mondta ne küldjön több ilyet és nem volt folytatása mesengeren a beszélgetésnek meg néztem a hivás listátt ott se volt semmi de a csaj száma benne volt és szerintem ki törölte a hivást lehet találjoztak lehet nem. Az utiket le fotóztam a saját telómmal. Azon gondolkozom lépjek le szó nélkul vagy mondjam el hogy tudom. Kibékülni nincs értelme mert aki még teszi egyszer még teszi másodszor!!!
Helyes irás gibákért el nézést ki vagyok idegileg
Gondolom ha a csajod küldözgetne magáról idegen pasiknak meztelen képet ugyanez lenne a reakciód? 😂
"Kérj tőle bocsánatot és ígérd meg neki, hogy többé nem nyúlsz bele a telefonjába."
Gyerekek, ilyen van???
Már csak az hiányzik a végére, hogy "légy a lábtörlője".
Nem örülnék, bizony nem, de a férfiaknak vannak ilyen hülyeségei, ugyanúgy mint a nőknek, lányoknál mi van, fiatalon hülyeségeket csinálnak, lefekszenek fűvel, fával, később megbánják...aztán élnek tovább.
A férfiak meg farok képet küldenek, meg hülyítenek 1-2 lányt..érzelmi töltés ezekben biztos vagyok benne, hogy nincs!
Természetesen egy kapcsolatban lévő nő ha ilyet küldene az már más tészta, ott nincs apelláta, teljes retorzió, szakítás.
"Természetesen egy kapcsolatban lévő nő ha ilyet küldene az már más tészta, ott nincs apelláta, teljes retorzió, szakítás."
Mi ez a kettősmérce?
"el is küldte a farkát a csaj nem örült a képnek ez a disznó bocsánatot kért a csaj pedig mondta ne küldjön több ilyet"
Nekem a megcsalás tényén túl az is eléggé fájna, hogy ekkora hétpróbás proli lúzer a párom 😳
"Nem örülnék, bizony nem, de a férfiaknak vannak ilyen hülyeségei, ugyanúgy mint a nőknek, lányoknál mi van, fiatalon hülyeségeket csinálnak, lefekszenek fűvel, fával, később megbánják...aztán élnek tovább."
Hát, én nem csináltam ilyesfajta hülyeségeket, nem feküdtem le fiatalon sem fűvel-fával. Akkor jogosan várom el, hogy a párom se legyen egy utolsó kretén? :)
#11!!!!!!
Most derült ki, hogy a barátnőm ennek sokkal durvább dolgokat csinált.
Visszavonom a válaszom!!!!!!
Kérdező, dobd ki a fszba!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!