Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy meg e tortént köztünk de lehet még csalt ott hagyjam szó nélkül vagy vágjam a pofájába ?
Este volt mikor csippant a telóm de nem az enyém volt hanem az övé nem is jött üzenet egyiküknek se meg néztem az archivált cseteit és a legjobb barátjával veszett össze és azt archiválta de volt alatta egy nő akivel talit beszélt le decemberben és el is küldte a farkát a csaj nem örült a képnek ez a disznó bocsánatot kért a csaj pedig mondta ne küldjön több ilyet és nem volt folytatása mesengeren a beszélgetésnek meg néztem a hivás listátt ott se volt semmi de a csaj száma benne volt és szerintem ki törölte a hivást lehet találjoztak lehet nem. Az utiket le fotóztam a saját telómmal. Azon gondolkozom lépjek le szó nélkul vagy mondjam el hogy tudom. Kibékülni nincs értelme mert aki még teszi egyszer még teszi másodszor!!!
Helyes irás gibákért el nézést ki vagyok idegileg
Szerintem nem történt semmi, de nem miatta, hanem mert a nő elküldte ezt a facmutogató kretént melegebb éghajlatra.
Egy ilyen nyomoronc másik nőnél is próbálkozni fog.
Úgy dobd ki hogy lába se érje a talajt. Mint macskát szarni.
Aztán tiltás törlés.
Igazából mindegy. Ha elmondod, hogy tudod, akkor azt is el kell, hogy honnan tudod. Azzal nem éri be, hogy tudod, hogy megcsalt és kész. A végén te leszel a rossz, amiért kutakodsz és féltékenykedsz. Esetleg hozzá teszi azt is, hogy ők nélkül, és nem csalt meg. Persze, hisz a csajjal elszúrta, tehát nem rajta múlt. De ezen ilyenkor elegánsan átsiklanak.
Akkor is te leszel a rossz, ha szó nélkül elmész.
Valami arany középút kéne. Például azt mondod, hogy biztosan tudod, van rá bizonyíték, hogy fel akart szedni egy csajt, még a farkáról is küldött fotót. Hagy higgye azt, hogy a csaj nyomta fel nálad. Aztán tedd ki a szűrét.
Ilyen kimagyarázza meg még neki állna feljebb.
Nincs értelme tárgyalgatni. Megtörtént? Meg.
Küldött a farkáról képet? Küldött.
Láttad? Láttad.
Ilyen miatt még kikészülni se érdemes, szánalmas alak.
Mitől lenne jobb a "pofájába vagnád"? Neked megy fel a vérnyomásod, magad idegesíted fel. Vissza pofázna még jobban felhúznád magad. Nem kell alkalmat adni. Tudod, amit tudsz kész.
Na ilyennek érdemes szülni...
Szóval elküldte a farkát,és mégse kellett a nőnek? Ó pedig ő megtett mindent....
Ha borítod a bilit: még neki áll feljebb.
Hé nem borítod a bilit: csinálja tovább.
Szerintem nyugodj meg, készülj a költözésre, költözz el , aztán már elköltözve várd hogy hazajön ,és mosolyogva mondd neki : " átadom a lehetőségem azok közül valakinek, akinek a f@szod küldözgeted"
Aztán köszönj el .
Hatásosabb mint bármi más, szerintem.
Hogy lehet hogy az ilyen kreténeknek is van baratnőjük, ráadasul olyan aki komolyat tervez.
Nem vagyok a kutakodás híve, de ez esetben jól tetted hogy belenéztél.
Mond meg küldözgesse csak tovabb a farkát boldog-boldogtalannak, hátha valaki rácuppan, te meg mész keresel egy normális pasit.
Vagy inkább ne mondj semmit, csak hagyd ott.
Most komolyan egy farokfotó miatt fogsz szakítani?
Ne legyél már hülye, egy fotó basszus, semmi több és szerintem nem is lett volna több, ha lett volna találkozás nem is mert volna elmenni rá, kicsit simogatatta az egojat.
Kérj tőle bocsánatot és ígérd meg neki, hogy többé nem nyúlsz bele a telefonjába.
És beszélgess vele, hogy mire vágyik, mit szeretne, hogy szexuálisan mindent megtudj neki adni.
Most feldúlt vagy és ideges, szerintem aludj rá 2-3 napot és gondold át mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!