Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalt?
Figyelt kérdés
Sziasztok azzal kezdem hogy tegnap hajnalba arra lettem figyelmes hogy a férjem nyakán folt van ahogy ezteg láttam megnéztem a szombati videót és ott is ott volt a kocsiban kutatva találtam a hátsó ülésen 1 db fülbe valot a kesztyű tartoban egy kék pirulát ami ugye tudjuk mihez kel és le tagad mindent a fülbe valo a haverjae a gyógyszer se az övé teszem hozzá 1 hónapja csak nála van a kocsi mert le van véve a rendszám így a faluban szaladgált vele csak2023. jan. 25. 12:53
1/9 A kérdező kommentje:
Teszem hozzá már 2 szer meg csalt akkor is szívott nyakkal tért haza
2023. jan. 25. 12:55
3/9 A kérdező kommentje:
Igen mikor az elsőt tete meg a fiunk volt pici mikor masodikat a lányom Vol 2 hónapos és most van egy 8 hónapos fiam
2023. jan. 25. 13:12
4/9 anonim válasza:
Nyilván igen. Érdemes volt ennek az embernek 3 gyereket szülni. 👍
Legyen egy negyedik is az a biztos.
5/9 anonim válasza:
Ez még nem bizonyíték, de te ismered jobban.
6/9 anonim válasza:
Igen, eléggé valószínű.
De minek szültél második gyereket (majd még harmadikat is), amikor már az elsőnél is megcsalt????
8/9 anonim válasza:
Nyilván. Még meg fog párszor, de szüljél még neki tízet. Okos lány vagy👏
9/9 anonim válasza:
100%ig biztos lehetsz benne,hogy megcsalt,én a helyedben nem is szültem volna 2. 3. gyereket neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!