Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit mondtál a párodnak, hova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondtál a párodnak, hova mész, amikor megcsalni mentél?

Figyelt kérdés
2023. jan. 25. 12:52
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Megyünk horgászni a haverokkal. Ami nem is volt igaz mert qrvázni mentünk.😁 Nők soha ne engedjétek el a párotokat horgászni! Az mindig csak alibi a qrvázásra vagy a berúgásra.
2023. jan. 25. 12:59
 2/8 anonim ***** válasza:
34%
#1 nyugi, horgászós prolikkal össze se jönnék. Náluk alap dolog a qrvázás és piálás, erkölcsösség fogalmát nem ismerik.
2023. jan. 25. 13:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőimmel vásárolni, mozizni, osztogatni.
2023. jan. 25. 14:18
 4/8 anonim ***** válasza:
61%
A szüleinél volt vidéken - vagy legalábbis azt mondta... :), nem kellett semmit mondani.
2023. jan. 25. 15:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én semmit, mert nem csaltam a férjem.

A rokonom ezeket mondta a férjének:

Csoport van, tovább kell dolgozni (vendéglátásban dolgozik), csoport jön (nem volt csoport), korábban kell bemenni leltár miatt, a barátnőjével találkozik (ezt gyakran hazudta), biciklizni megy (a férje másik műszakban dolgozott akkor)

2023. jan. 25. 15:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy éjszakás vagyok. Barátnőmmel, vásárolni, családdal vagyok
2023. jan. 25. 16:29
 7/8 anonim ***** válasza:
88%
Pasizni. Sose hitte el🤷🏼‍♀️
2023. jan. 25. 19:25
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Mikor anyum megcsalta apum, azt mondta, hogy angolul tanít valakit.

Mikor megtudta.., na apámról avn szó, szóval rá 1-2 napra felvitt egy nőt, anyum meg hívta. Kérdezte hol van, momdta hogy egy nőben, otthon, épp kúrálja. Ő csak nevetett, a csaj ledöbbent. Aztán válás. ^^

Én nem tartom magam csalónak. Soha nem tettem ilyet s már nem is fogok. Viszont mikor zsaroló, elnyomó kapcsolatban tettetem a párkapcsolatot, akkor mikor a szerelmemmel találkoztam, volt, hogy esti suli után, vagy arról félig ellóhva( pl a matékot, mert hát az amúgy is a világ legkönnyebb tantárgya), vagy mondtam, hogy legjobb baráttal találkozok.

Rettentően nehéz volt megoldani szóval főleg valós helyzeteket alakítottam át, csíptem le belőlük.

Papám egyszer azt kamuzta, hogy gombát szedni megy. Na erről annyit, hogy mikor mamámmal ketten mentek, akkor is néha ő csak ült a kocsiban.

2023. jan. 25. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!