Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, ahogy idősödtök, egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ahogy idősödtök, egyre lazábban veszitek a partneretek megcsalását?

Figyelt kérdés

Én magamból kiindulva: 20 éves koromban ölni tudtam volna, ha megtudom, hogy a barátnőm megcsal.

Mai fejemmel, 40 feletti férfiként őszintén szólva meg kéne erőltetnem magam ahhoz, hogy érdekeljen a partnerem hűsége. Ha nem nyilvánosság előtt csinálná, talán még örülnék is neki, hogy megoldja maga és nem engem traktál.

Ti is így vagytok ezzel?

2023. jan. 23. 21:15
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
44 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Még nem vagyok 30, de már nem tud úgy érdekelni, mint 20 körül. Akkor bele akartam halni a fájdalomba, most legutóbb egy bosszús félnapot okozott.
2023. jan. 23. 21:31
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Ez akkor van, amikor már csak gazdasági érdekközösség van. Ja, kb.annyi érdekel, hogy legyen autó bevásárolni meg suliba vinni a gyereket, mert gyalog belepusztulnánk minden reggel, meg ki legyenek fizetve a számlák. Hogy kivel csinálja, egyáltalán nem izgat, rég elváltam volna, ha nem lenne gyerekünk.
2023. jan. 23. 23:37
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Én tŕgen aggódtam görcsöltem meg akartam felelni magamban kerestek a hibákat.

Ma azonnal kidobok bárkit, ha nem én kellek neki nem kell velem lennj.

2023. jan. 24. 05:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden életkorban fájdalmasan érintett, de fiatalon még elnézőbb tudtam lenni. Most lassan 50 felé viszont azonnal kuka az illető. Nincs gondolkodás előtte, mert kizárólag a tetteket nézem. A szavak leperegnek rólam, hiába ígérget bármit is.
2023. jan. 24. 07:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Pont fordítva. Fiatalon szinte bármit elnéztem volna, csak maradjon velem, ne hagyjon el. Borzasztóan kapcsolatfüggő voltam és önbizalomhiányos. De én persze hittem, hogy annyira szeretem. Bele akartam halni, mikor kiderült.

Ma már nem nézem el, ha valaki nem becsült meg, az mehet amerre lát. Akkor is, ha egyébként nem fáj annyira. A szakításon is gyorsan túlleszek.

2023. jan. 24. 07:26
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

Igen. Az emberrel megtörténnek a rossz dolgok és rájön, hogy a megcsalás az távolról sincs a legrosszabbak között.

Meg az ember tanul a kapcsolatokról is, hogy a testi kisajátítás rendkívül önző és gyerekes dolog, sőt még alaptalan is. Idővel az ember megtanulja, hogy ahogy nem mondhatom meg, hogy a másik mit egyen reggelire, úgy azt sem dönthetem el, hogy kivel szexeljen. Azt persze eldönthetem, hogy akarok-e vele utána párkapcsolatot, de már nem venném személyes sértésnek az ügyet.

2023. jan. 24. 08:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyrészt fordított felállásban én is örülnék ha nem engem traktálna, másrészt meg akkor minek van velem. Szerintem egy idő után egyszerűen csak nem kellene erőltetni, hogy mindenképpen párkapcsolatban éljen az illető. Annak örülnék a legjobban, ha nem kellene folyton szexeltetni, elfelejtené már az egészet.
2023. jan. 24. 08:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Én ugyanúgy kezelném a megcsalást, mint fiatal koromban. Akkor sem voltam agresszív, most sem vagyok az. Akkor is azonnal dobbantottam volna, most is.
2023. jan. 24. 10:41
 9/10 anonim ***** válasza:
44%
Én annak örülnék, ha az asszony azt mondaná, hogy csináljunk egy párcserés szexet.
2023. febr. 5. 15:37
 10/10 anonim ***** válasza:
82%

Ez mekkora kérdés már! Nagyon jó.

Én 40 vagyok és engem is egyre kevésbé érdekel, megcsal e a férjem. Meg belegondolok néha, hogy mi lenne ha megtudnám, hogy igen, hát most úgy érzem "na és aztán".

Nekem is néha kedvem támad félrelépni, sőt mostanában a férjem mondta, hogy nyugodtan csináljam.

Mi fog ebből kisülni, nem tudom, de hogy elválnánk, az még sosem merült fel. Nem tartom rossznak a házasságunkat, de van amit csak olyan emberrel tudsz megélni, akit még nem ismersz töviről hegyire.

Különben engem leginkább az tart vissza, hogy nem tudom én magam hogyan reagálnék egy ilyen helyzetben. Akarnék e, tudnék e még utána a férjemmel lenni, mint társ.

2023. okt. 17. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!