Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem enged el bulizni. Nagyon féltékeny amit
túlzásba visz mit tegyek? Veletek volt már hasonló?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, ha felhozom neki, hogy bulizni mennék a barátnőimmel szorakozohelyre vagy házibuliba mindegy, ő nem megy szinte egyáltalán és nem enged engem. Mindig azzal jön, hogy biztos megcsalom, vagy megdug valaki. Már én is bele untam a könyörgésbe és hogy vergődik velem így inkább otthon szoktam maradni. De most lesz egyik bnőm szülinapja és el akarok menni. Legutobb amikor nagynehezen elengedett, mert az egyik barátnőm beszélt vele, akkor állandoan írogatott meg hivogatott. Amikor hazaértem akkor jött csak a java, levetkőztetett pucérra és elkezdett nézegetni ott lent is hogy nem e feküdtem le valakivel. Mivel kicsit berugtam igy azt mondta hazudok és még jól fel is pofozott meg ütött többször. Mielőtt valaki mondaná, nem akarok szakitani vele, mert amugy ezt leszámitva normális minden rendbe van,meg van tőle egy másfél éves gyerekem, és ezért is jó lenne néha kicsit kikapcsolodni. Mindenkinek lehet rossz napja még ha tulzásba is vitte, de meg tudtam neki bocsátani lehet azért is mert szerelmes vagyok. Meg azzal fenyegetett hogy elmondja anyámnak, tőle meg még többet kapok, mert nálunk nem annyira szokás ez a buliba járás foleg igy kisgyerek mellett, és mostanába amugy is sok összetüzésem volt főleg anyámmal.
De én ezt már néha nem birom, fiatal vagyok jó lenne ha lenne egy kis életem néha kibulizhatnám magam, nyilvan a gyerekem az elso, de en nem ilyen felfogasu vagyok neha beleferhetne annyi hogy elmegyek kicsit valakikkel. Ezért irok ide. Nektek milyen ötletetek van, hogy lehetne változtatni, mit tegyek vagy mondjak nekik hogy megértsék? Valaki van vagy volt hasonlo helyzetbe? Nagyon jo lenne ha olyan is irna es hogy neki hogy sikerült, előre is köszönöm a válaszokat:)
Hagyd ott, menekülj a pcsába a gyerekkel. Akárhova. Ez nem normális.
2023. jan. 2. 19:29
22/37 anonim válasza:
Hát ha neked nem gáz, hogy megüt... maradj vele. Aztán majd előbb-utóbb elfajulnak a dolgok és lesz ott minden, mint a búcsúban... Én az első bántalmazásnál szakítottam. Évekkel később egy ismerősömet kellett kórházba vinnem látleletet vetetni, azt mondta, hogy a kapcsolatuk kezdete óta verte a pasija. A végén szó szerint az életét féltette. Hát... erről ennyit, kislány.
2023. jan. 2. 19:34
23/37 anonim válasza:
Értem én hogy a palid nem bulizós és féltékeny típus de attól nem jogosítja fel hogy megmondja neked mit szabad..
A helyedben messziről kerülném az olyanokat akik ezt nem tolerálják. Én alapból kezdenék olyannal aki minden hétvégén eljár, mert ez az értékrendem.
2023. jan. 2. 20:00
24/37 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi válaszokat. mostanába sokszor fel merült bennem hogy otthagyom elhihetitek föleg amikor így bánik velem. Azert irtam ide mert mar nagyon kivagyok es ez még segitett is nem is gondoltam volna. Ha már ennyien mondjak ismeretlenül is. Ez nem rég történt amugy most mondtam el egyik barátnömnek is hogy mi volt miket csinál velem ő is aszt monsta hagyam ott. Most ugye nincs ithon dolgozik azert is tudok ide irni
2023. jan. 2. 20:18
25/37 A kérdező kommentje:
De egybol nem tudom nincs eleg pénzem most munkat is keresek mert most nincs es meg nincs ötletem se hogy hova menjek a gyerekkel. Na meg anyam is eleg fura mindig azt hajtogatja tiszteseges ciganylany az uraval van akitol gyereke van nem megy ide oda na ennyit róla is nem hogy segitene ha megyek még az is megfordulta fejembe hogy ő se érdekel többé
2023. jan. 2. 20:21
26/37 A kérdező kommentje:
20as mondom neked az utobbi időbe lett inkább ilyen. Előtte inkabb csak féltet meg féltékenykedett de nem bántott sose. A gyerek egyebkent nem volt betervezve de ha mar ugy alakult mindenkeppen akartam mert ki tudja ha kesobb nem lehet es egy percig se bantam meg azt mert jelenleg a legjobb dolog az életembe:)
2023. jan. 2. 20:32
27/37 A kérdező kommentje:
15os a kerdesbe uhyan nem irtam de ha mar igy fel hoztad volt mar ra pelda hogy ugy osszevesztunk hogy megvert. De ennel a mostaninal meg betelt a pohar meg utana több napig ezt halgattam. eddig is ugy voltam vele hogy a gyerek miatt is vele leszek de atgondolva megin az egészet jobb lesz lépni
2023. jan. 2. 20:37
28/37 anonim válasza:
Ja, gondoltam, hogy cigányok vagytok, a következő urad is verni fog. Komolyan, legyen kár eszed, kezdj el dolgozni, hagyd el és ne a pasik ön, hanem a gyereked én járjon az eszed, hogy neki ne ilyen élete legyen, mint neked
2023. jan. 2. 21:50
29/37 anonim válasza:
Tok mindegy, cigany-e vagy sem, senki nem erdemel ilyen banasmodot, pont ezert lesz a kovetkezo cigany generacio is ilyen, mert a legtobb csalad ezt termeszetesnek veszi, es a gyerek is azt latja, hogy egy agressziv baromnak kell lenni. A legtobb tipikus cigany szokas iszonyu karos es semmibe veszi a noi felet.
2023. jan. 2. 21:59
30/37 anonim válasza:
Hagyd ott ezt a rohadékot, majd keress egy munkát ahol bizosítanak szállást. Ezután otthagyhatod a családodat is és előbb utóbb találni fogsz egy tisztességes magyar srácot és együtt felépíthetitek a jövőtöket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!