Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen, hogy valaki így tesz ilyen helyzetben?
Szia!
Én hasonló helyzetben voltam. Szerettük egymást a férfival nagyon, de a gyerekei miatt nem akart kilépni a kapcsolatából. Egy idő után türelmetlen voltam, mert folyton ígérte, hogy majd, majd, majd. Lelkileg tönkrementem, többször próbáltam vele szakítani, de mindig utánam jött és meggyőzött.
Most már végképp szétmentünk, ő volt az, aki elengedett engem, mert nem akarta elveszíteni a gyerekeit.
Azért az sem mindegy, hogy hány évesek azok a gyerekek.
Azt írod hogy "nem akarta elveszíteni a gyerekeit". Ezek alapján ha valaki elválik akkor meghal (ne történjen ilyen) a gyerek?
Attól hogy két ember elválik még lehet normálisan foglalkozni a gyerekkel. Persze ez az adott két ember hozzáállásán múlik. Ha válás után is azzal vannak elfoglalva a felek, hogy egymásnak keresztbe tegyenek, a gyereket egymás ellen hangolják, akkor nyilván hogy nem lesz jó a viszony a gyerekkel.
De azért több millió ember el tudott válni, sokan vannak annyira intelligensek, hogy normálisan kezelik a helyzetet és nem lesz elveszítve egyik gyerek sem.
Jó példa erre Stohl András akinek a születésnapján ott volt mindegyik gyereke és mindkét volt felesége is. Ők a példa hogy lehet ezt normálisan is csinálni, csak akarni kell (lásd: link 24:00-tól)
Persze a gyereket kifogásként is lehet használni, volt aki velem is ezt csinálta pedig már nem voltak kicsik a "gyerekek". Nem is akart igazán velem lenni, jó kifogás volt a gyerekkel takarózni.
Kérdező, tök mind1, hogy a csalónak te leszel-e élete szerelme vagy 1 év múlva kidob. Ugyanis a feleségeddel már jobb nem lesz a dolog csak rosszabb. Ne a másik nőért hagyd el a feleségedet, hanem saját magadért. Neked ez így már nem jó.
Azt viszont megértem, hogy a gyerek miatt nem akarsz menni. Nem könnyű elszakadni és hétvégi apukának lenni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!