Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik ilyen, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen, hogy valaki így tesz ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Párommal 15 éve vagyunk együtt, sajnos a kapcsolatunk teljesen zátonyra futott. Van egy 4 éves gyerekünk is.Állandó veszekedés volt es van. Úgy tttudom többször megcsalt. Sajnos úgy alakult, hogy én is beleszerettem egy másik nőbe. Szinte minden nap találkoztunk, de én nem akartam lebukni, csak kocsiban és kietlen helyeken találkoztunk. A gyerekem miatt nem akartam felvállani ezt a kapcsolatot. Most a nő azt mondta nagyon szeret, de így nem szeretné folytatni, hogy folyton bujkálunk és nem tudunk sehova menni, normàlisan együtt lenni. Aki volt már hasonló helyzetben leírnà, hogy vajon ez tényleg létezik, hogy valaki nagyon szereti a másikat, de inkább elengedi.A gyerek miatt nem akartam szakítani, mert nagyon szeretem, nem akartam elveszíteni, de ezt a nőt sem. Valószínűleg bármilyen fájó is lesz megtenni, de a feleségemmel kell elengednünk egymást még akkor is, ha gyerekünk van, mert semmi más nem köt màr minket össze.

2023. jan. 2. 15:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ebből amit leírtál szerintem egy út van: ne görcsölj a gyereked miatt, megfogja szeretni a másik nőt. Ne hagyd veszni.
2023. jan. 2. 15:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Szerinted is van olyan, hogy bármennyire szeret, akkor sem hajlandó így folytatni tovább? Igazából én sem így akarnám, csak most elbizonytalanodtam kicsit, hogy valóban annyira szeret.
2023. jan. 2. 15:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én hasonló helyzetben voltam. Szerettük egymást a férfival nagyon, de a gyerekei miatt nem akart kilépni a kapcsolatából. Egy idő után türelmetlen voltam, mert folyton ígérte, hogy majd, majd, majd. Lelkileg tönkrementem, többször próbáltam vele szakítani, de mindig utánam jött és meggyőzött.

Most már végképp szétmentünk, ő volt az, aki elengedett engem, mert nem akarta elveszíteni a gyerekeit.

2023. jan. 2. 16:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Tehàt akkor létezik az, hogy valaki nagyon szeret mégis az ilyen helyzet miatt inkàbb elenged?
2023. jan. 2. 16:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok ismét: Ezek után én is elbizonytalanodtam, hogy valóban szeretett-e engem, vagy csak kellemes időtöltés voltam neki. Annyira elengedett, hogy hónapok óta nem keresett, pedig anno nem bírt ki 1 napot sem nélkülem.
2023. jan. 2. 16:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után tönkre lehet menni az ilyen megalázó helyzetekbe, hogy nem vállalnak fel. Én volt hogy letiltottam mindenhonnan, hogy ne is tudjon elérni, annyira szenvedtem. Végül ő engedett el.
2023. jan. 2. 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért az sem mindegy, hogy hány évesek azok a gyerekek.

Azt írod hogy "nem akarta elveszíteni a gyerekeit". Ezek alapján ha valaki elválik akkor meghal (ne történjen ilyen) a gyerek?

Attól hogy két ember elválik még lehet normálisan foglalkozni a gyerekkel. Persze ez az adott két ember hozzáállásán múlik. Ha válás után is azzal vannak elfoglalva a felek, hogy egymásnak keresztbe tegyenek, a gyereket egymás ellen hangolják, akkor nyilván hogy nem lesz jó a viszony a gyerekkel.

De azért több millió ember el tudott válni, sokan vannak annyira intelligensek, hogy normálisan kezelik a helyzetet és nem lesz elveszítve egyik gyerek sem.

Jó példa erre Stohl András akinek a születésnapján ott volt mindegyik gyereke és mindkét volt felesége is. Ők a példa hogy lehet ezt normálisan is csinálni, csak akarni kell (lásd: link 24:00-tól)

Persze a gyereket kifogásként is lehet használni, volt aki velem is ezt csinálta pedig már nem voltak kicsik a "gyerekek". Nem is akart igazán velem lenni, jó kifogás volt a gyerekkel takarózni.

https://www.youtube.com/watch?v=piAe6E-331s

2023. jan. 2. 16:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, tök mind1, hogy a csalónak te leszel-e élete szerelme vagy 1 év múlva kidob. Ugyanis a feleségeddel már jobb nem lesz a dolog csak rosszabb. Ne a másik nőért hagyd el a feleségedet, hanem saját magadért. Neked ez így már nem jó.

Azt viszont megértem, hogy a gyerek miatt nem akarsz menni. Nem könnyű elszakadni és hétvégi apukának lenni. :(

2023. jan. 3. 14:59
 9/9 Appassionato2022 ***** válasza:
65%
Kérdező, szerintem igen is van olyan, hogy nagyon szeretsz valakit, de a körülmények miatt azt mondod, hogy jobb neked nélküle , tehát elengeded. Megértem a barátnődet, én hasonló helyzetben voltam. Házasságban éltem, nős férfi volt a szeretőm, nem akartunk válni, de mindkét oldalról komoly szerelem volt. Aztán nálam úgy változtak a dolgok a házasságban, hogy egy pillanat alatt eldöntöttem: válok, nem a szeretőm miatt, hanem magam miatt és a férjem miatt. És ekkor jött a túloldalon a tipródás és a változás így sorban:1) elválok miattad, veled akarok élni! 2) kell még egy kis idő, de úgy gondolom, elválok miattad! 3) Ebben a hónapban döntök, elválok miattad! 4) Bocs, nem tudom megtenni a feleségemmel, vele maradok! Mindez 6 hét alatt. Na én itt döntöttem úgy, hogy lapát, akkor jöhet vissza, ha már szabad, ha meg nem jön vissza, akkor jobb nekem nélküle;de egy percet sem várok rá, ha mégis visszajönne valaha, akkor majd meglátjuk, hogy én akarom-e még? 5 nap múlva úgy jött vissza, hogy már kiborította otthon a bilit, a feleség már csomagolt. 6 hét kellett ahhoz, hogy mindketten felszámoljuk otthon a dolgokat és összeköltözzünk. Tehát attól kezdve, hogy én kimondtam: válok, szinte napra pontosan 3 hónap múlva cuccoltunk össze, mindketten függetlenül. Nagyon boldogok vagyunk együtt, de most is azt mondom: jó döntés volt, amikor lapátra tettem. És ha nem válik, akkor éltem volnba nélküle az életem, bármennyire is szerelmes voltam. Szóval szerintem a szeretőd szerelmes, de egyben okos is. És hidd el, nem egy válástól veszíti el egymást a szúlő és a gyerek, rengetegen csinálják ezt jól. És hogy Ti tudjátok-e jól csinálni, ez hármótoktól függ: a feleségedtől, a barátnőtől és tőled. De főleg tőled, mert a másik kettő meg tudja nehezíteni, de nem tudja elrontani. Sok sikert neked!
2023. jan. 5. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!