Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert jo az egy pasinak,hogy osszejon valakivel ameddig meg nem kaphatja azt akit valojaban kiszemelt?
Figyelt kérdés
Eleri hogy a lany beleszeressen, hazudik neki, titokban fuzi a masik csajt, aztan dobja a baratnojet mikor mar zold utat kap a masik lanyhoz?
Miert jo osszetorni valaki szivet igy?
2022. dec. 29. 10:09
1/7 anonim válasza:
Az ilyen ember csak saját magát szereti. Nem akar egyedül maradni, kell neki arra az időre is egy fix p*nci amit kefélgethet. Magyarul használja a nőt addig, amíg nem kapja meg azt akit kiszemelt magának. Sajnos vannak ilyen férgek. Nehogy azt gondold, hogy aki ilyen ösztöni szinten van, az egy percig is elgondolkodik azon, hogy milyen lelki sérüléseket okoz valakinek.
2/7 anonim válasza:
Képzeld el, hogy egy ferrarit akarsz venni, de nincs rá pénzed, nem jön össze. Viszont addig is jól jön egy autó, amivel tudsz járkálni, még egy dácsia is. Aztán ha összejön a ferrári, akkor már el lehet adni a dácsiát. Vagy akár meg os lehet tartani másodlagos kocsinak szükség esetére.
Tehát nincs ebben semmi különösebb, mint kányelem és biztosítottság. Egyáltalán nem gondol bele, hogy a máaiknak ez milyen.
3/7 anonim válasza:
Ezt inkább nők szokták csinálni by the way.
4/7 A kérdező kommentje:
Hat a kornyezetemben nem egy ilyenrol tudok es mind "ferfi" volt.
2022. dec. 29. 11:30
5/7 anonim válasza:
Most mivan? Addig a szamár is boldog nem ?
6/7 anonim válasza:
Én ezt eddig csak nőktől hallottam. Nem értettem én sem, hogy miért vannak olyannal, akivel biztos, hogy 5 év múlva már nem lesznek együtt
7/7 anonim válasza:
Az elméletben mindenki Ferrarit szeretne, de 99%nak csak a dácsia marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!