Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátom pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátom pár hónapja, szeretném vele megbeszélni. Hogyan tegyem? Többi lent!!!!

Figyelt kérdés
Próbáltam vele beszélni többször is de még mindig rossz neki szerintem és ezért nem engedi. Van valami ötletetek hogy beszéljek vele? Szeretem őt és hiányzik nagyon. Lehetséges hogy visszakapom még őt?
2022. dec. 27. 20:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%

Nem olyan nagy katasztrófa!

Havert 1,5 évig csalta a párja, nővel-pasival, és mégis együtt vannak. Bár neki ott a rózsaszínű köd, és ott is marad mert egy született lúzer.

2022. dec. 28. 08:03
 12/19 anonim ***** válasza:

11

De ez katasztrófa. Haverod viszont tényleg lúzer

2022. dec. 28. 10:39
 13/19 anonim ***** válasza:

#10 gyere tedd fel a kezed.

Kérdező ha nem tudja nem fáj.

2022. dec. 28. 11:20
 14/19 anonim ***** válasza:
20%

13

Hihetetlenül szánalmas vagy. Ha elaltatnak, álmodban seggbe bsznak, és nem tudsz róla, akkor sem fáj te büdös köcsög?

2022. dec. 28. 12:00
 15/19 anonim ***** válasza:
48%
#14 de nagy a pfád. Ha te ekkora brom vagy h mar megesett veled akkor reszvetem. Cscska.
2022. dec. 28. 12:06
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

15

Neked még nagyobb, te kis szaros. Ez láthatóan veled történt meg, ezért bsztad fel magad rajta. A kérdésre nem válaszoltál. Ha nem tudsz róla nem fáj?

2022. dec. 28. 12:12
 17/19 anonim ***** válasza:
55%
Látom megcsalt pali vagy. Reszvetem teso, remelem en voltam az!
2022. dec. 28. 12:15
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek nézd meg, milyen előzményei voltak, a kapcsolatotokban, nehéz sokszor őszintének lenni, a saját érzéseidet annak látni, ami. Van, hogy megkell tanulnia az embernek. Szembe nézni és kimondani, ha neked sikerül, meglátni valamit, akkor tudd elmondani neki.
2022. dec. 28. 15:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Ezt most nem értem, tud róla? Mert úgy hanzgik mintha elmondtad volna neki vagy legalábbis tudná, elteltek volna hónapok de még mindig nem lehet vele megbeszélni rendesen a történteket, hogy túltegye magát rajta. Vagy már nem vagytok együtt? Legalábbis ezt gondolnám abból hogy írod hogy hiányzik.
2023. jan. 3. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!