Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak Férfiak!!! Támogatnátok egy olyan rendszert, amiben minden újszülötthöz járjon egy ingyenes apasági teszt??
Mint édesapának vannak jogaid és kötelességeid. Amikor megcsal a párod vagy csak rádfognak egy gyereket azt az esetet nem is fírtatnám,csak annyiban az édesanya hozzájárulása nem kellene a teszthez.
Másik eset, az eltitkolt gyerek-egyik haverom 3-5év után tudta meg,hogy van egy fia-. De ha lenne olyan lehetőség,ha egy adatbázisba regisztrálsz amenyiben tiéd a gyerek, és egy másik férfi kezdeményezett dns tesztet, ami téged jelöl meg a gyermek apájának tudj róla. Természetesen az anya kezdeményezhetné,nyomós indokkal ,hogy ne tudj a gyerekről,amit bíróságnak kellene jóvá hagynia. Jóvá hagyás automatikusan működne,bizonyos jogerősen elítélt bűncselekményeknél, vagy ha olyannal vádolnak meg ,a jogerős ítéletig nem tudhatnád meg az esetleges gyerek létezését.
"Nincs ilyen kutatás, mérhetetlen lenne."
Még jó hogy volt, de ne zavarjon.
Linkelni meg nem fogok, nem érdekel az okoskodásod.
Én nőként támogatnám.
Az ismerőseim között is volt nemegy apasági per illetve van egy család 3 gyerekkel, ahol nem tudja mai napig sem a férfi, hogy nem ő 2 gyerek apja.
Viszont a férfiak is kétcsaládoznak, szeretőznek, azt is tárjuk fel.
Nem, mert drága lenne.
(Az utóbbi években, majd minden haverom megcsináltatta, persze a gyerek és a csaja tudta nélkül. 1 kis kakukk bukott ki. Olyat kapott érte a csaj, hogy műteni kellett a srác kezét.)
Biztos hogy volt ilyen kutatás, én a Fókuszban vagy valamelyik ilyen műsorban láttam.
Akkor volt arról is szó, hogy Franciaországban például bírói engedély kell egy ilyen teszthez és pont ezért, mert egy időben rengeteg botrány volt ebből és inkább betiltották.
Az milyen már?
Én linkelek, mert én nem hazudok.
Azoknak a 30 %-a, akiknél felmerül a gyanú. A lakossággal ezt nem csinálják meg. Gondolkodj, ha már kamuzol.
Ha annyira szeretnéd tudni, biztos egyedül maradsz a csecsemővel és megcsináltatod a dns tesztet, ha gumikesztyűvel a kezeden leveszed a mintát és beküldöd.(Az értesítőt pedig nem szeretnéd hogy kézbesítsék, nehogy bárki megtudja, telefonon szóljanak hogy bemehetsz az eredményért)
Az még olcsóbb is ha nem hívsz szakembert levenni a mintát.
Egyébként nem apasági tesztet csináltatnék, hanem sima dns tesztet, nehogy valami önjelölt együtt érzőnek csúfolt ember meghamisítsa a teszteredményt a vélt következmények elkerülése végett!(válás,gyerek otthagyása miatt)
"A lakossággal ezt nem csinálják meg. Gondolkodj, ha már kamuzol."
Nem a lakossággal csinálták meg, hanem egy teljesen más felmérés mellékterméke lett ez az eredmény.
Családokat hívtak be, hogy ezt azt vizsgáljanak és egyáltalán nem voltak jók a minták.
5 és 15 volt akik írták a pasinak se lehessen eltitkolt gyereke..jogos!
Köszönöm a sok választ!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!