Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tonkre mehet a hazassaga a ferfinak, ha kozben szerelmi viszonya van?
Aha, tehát ha valaki mond valamit akkor az biztosan igaz is. Képzeld, jártam a Marson. 😆😆
Meg lehet kövezni, nem érdekel.
Egyéb egészségi okok miatt a párom libidója jelentősen lecsökkent, havi 1-2 alkalomra. Elfogadtam, mert a párom, és szeretem, tisztelem. Ennek ellenére el kezdtem nőkkel beszélgetni 1-2 vel pótolni otthoni elmaradást, és akkor jött egy 20-as, majd egy másik, egyikkel csupán beszélgettünk, a másikkal meg éppen az ellenkezőjét. Mindkettővel megszakadt a kapcsolat, külömböző okok miatt, ami nemtetszést váltott ki valamelyikből, valamilyen módon tudtára adta, vagy megsejttette a párommal. Aki mit ad isten, betegsége hozadékát el kezdte, legyőzni. Konkrétumot nem tudott meg, csak annyit, hogy fiatal csajokkal beszélgetek, és próbálok elcsábítani, miközben nekem egy "véletlen" nyitva maradt instagram ablak miatt azt ecsetelte, hogy ilyen csajok úgy sem állnak velem szóba. A "hír" és a megjegyzése eredményeként változtatott, előbb erőfeszítéssel, majd már a kedve is kezdett visszatérni.
Úgyhogy, ha mondhatom, nem fordítva hatott az esemény. Ma már nem pótolok, mert van rá itthon igény, kereslet.
Nyilván nem szereted. Azt természetesen elhiszem hogy jó neked vele kapcsolatban élni, de ez nem szeretet. Akit szeret az ember, azt tiszteli annyira hogy ne hazudjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!