Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tonkre mehet a hazassaga a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tonkre mehet a hazassaga a ferfinak, ha kozben szerelmi viszonya van?

Figyelt kérdés
nem lebukasra gondolok, hanem hogy kierzodik otthon, hogy valami van, hogy nem ugy foglalkozik a felesegevel, a feleseg elhanyagoltan erzi magat, de mindemellet jo ferj, csaladapa, anyagi biztonsagot biztosit, amirol nem hiszem, hogy lemondana a feleseg. De megis romolhat a kapcsolatuk, ha mar a feleseg hantorgatozik, hogy ot nem szeretik, meg meg is gondolhatja a valast?
2022. dec. 22. 09:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%

Aha, tehát ha valaki mond valamit akkor az biztosan igaz is. Képzeld, jártam a Marson. 😆😆

2022. dec. 22. 11:30
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Kapuzarasi pánik
2022. dec. 22. 13:44
 13/27 anonim ***** válasza:
65%
A szerető bizonyos esetekben pont hogy összetartja ezeket a f.s házasságokat. A pasi vele pótolja, amit otthon nem kap meg, egyébként köszöni szépen tök jól van. Anyu meg még lehet hogy örül is hogy nem kell kényszerből lefeküdnie apuval mert már semmi kedve hozzá és csak nyűg neki a szex.
2022. dec. 22. 13:48
 14/27 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ha a szeretők látnák, hogy a pasijuk valójában hogy viselkedik otthon az asszonnyal, 99%-uk kilépne azonnal a viszonyból.
2022. dec. 22. 13:49
 15/27 anonim ***** válasza:
65%
Amit 13-as (dec.22. 13:48) írt, abban nagyon sok igazság van!
2022. dec. 22. 15:19
 16/27 anonim ***** válasza:
57%

Meg lehet kövezni, nem érdekel.

Egyéb egészségi okok miatt a párom libidója jelentősen lecsökkent, havi 1-2 alkalomra. Elfogadtam, mert a párom, és szeretem, tisztelem. Ennek ellenére el kezdtem nőkkel beszélgetni 1-2 vel pótolni otthoni elmaradást, és akkor jött egy 20-as, majd egy másik, egyikkel csupán beszélgettünk, a másikkal meg éppen az ellenkezőjét. Mindkettővel megszakadt a kapcsolat, külömböző okok miatt, ami nemtetszést váltott ki valamelyikből, valamilyen módon tudtára adta, vagy megsejttette a párommal. Aki mit ad isten, betegsége hozadékát el kezdte, legyőzni. Konkrétumot nem tudott meg, csak annyit, hogy fiatal csajokkal beszélgetek, és próbálok elcsábítani, miközben nekem egy "véletlen" nyitva maradt instagram ablak miatt azt ecsetelte, hogy ilyen csajok úgy sem állnak velem szóba. A "hír" és a megjegyzése eredményeként változtatott, előbb erőfeszítéssel, majd már a kedve is kezdett visszatérni.

Úgyhogy, ha mondhatom, nem fordítva hatott az esemény. Ma már nem pótolok, mert van rá itthon igény, kereslet.

2022. dec. 22. 17:54
 17/27 anonim ***** válasza:
93%

Nyilván nem szereted. Azt természetesen elhiszem hogy jó neked vele kapcsolatban élni, de ez nem szeretet. Akit szeret az ember, azt tiszteli annyira hogy ne hazudjon.

2022. dec. 22. 17:58
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
En baromira nem örülnék ha egyutt élnénk es te masokat probalnal ágyba vinni. :) Ja, es utána vizonygathatnad hogy senkivel nem volt semmi. :))
2022. dec. 22. 18:10
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Jav. bizonygatni. Ha, a betegsége miatt nem kívánt akkor meg főleg fura..
2022. dec. 22. 18:12
 20/27 anonim ***** válasza:
16os A pont az ellenkezőjét arra utalsz, hogy több volt, szex is?
2022. dec. 22. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!