Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meddig lehet fenntartani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet fenntartani egy érzelmi alapù szerelmi viszonyt? Kinek meddig ment?

Figyelt kérdés
2022. dec. 13. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

Végtelenségig.

Nekem online szerelmem van. Meg vannak olyan barátaim akikkel bármikor osszejöhetnék.

Több évtizedes kapcsolatok ezek.

Öregkoromban is meglennének ha akarom

2022. dec. 13. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

Ha kölcsönösen szeretitek egymást, miért nem vagytok együtt inkább?

Nem féltek attól hogy így ebben a formában elveszítitek egymást előbb utóbb?

2022. dec. 13. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:
41%

Ezek olyan kapcsolatok amik így működőképesek csak.

Pl az onlnine szerelmem amolyan mezogazdász srác. Én meghalnék nála ő meg városban. Videocseten meg egyutt kelunk eszunk fekszunk jatszunk mennek a szerelemvallomások imádat mindig. Néha postáz pl virágot. Élünk halunk egymásért.(csak ha van pasim az miatt félre kell tennem mert ilyenre(egy online srácra!!!)féltékenyek.

A többit is írhatnám.

De olyan is van hogy hol járunk hol nem.hol neki van noje hol nekem pasim hol egyutt élünk.

A gyerekeink is egyutt fognak játszani. Ő is végigkísér az életben valahogy érzelmi kapcsolat alapon.

Ezek mind irdatlan hosszútávúak.

Tartósabbak erősebb kötelékek mint a testi személyes kapcsolatok.

2022. dec. 13. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
3-as. De ez egy álomvilág, köze nincs a valósághoz. Nem lenne jobb az életben felhőtlenül boldognak lenni?
2022. dec. 13. 20:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Meglehet kövezni. Mindketten hâzasok vagyunk. Nem az esetem. De egy olyan oldalam hozza ki belőlem ami âltal fejlődök. Ő volt a kezdeményező. Az elején elzârkòztam. Most egy érzelmi viszonyt folytatunk. Ami ugyérzem hanyatlik. Függővé vâltam a figyelmétől. Szenvedek. Arra gondolok hogy a sors azért küldte a nyakamra, hogy fejlődjek. De kinoz, hogy alâbb hagy a figyelme, igy 4 év utân.
2022. dec. 13. 20:13
 6/6 anonim ***** válasza:
72%

4.

De engem nagyon tölt mikor leirják 100 szor is hogy szeretlek, érzem videocseten is ha aggódik, látom ha rosszul esik neki, ha nem érek rá, hiányzom kötödik rám van állva. Én ezt nagyon élem.

Mikozben a valoságban meg:

Van egy barátom eleinte imád aztán un, aztán azt hiszi örülhetek ha ő velem van, lenéz!, hátam mögött tarsker megy, telefondugdosás, aztán szakítás.

Mindekozben az online szerelmemtol: mi baj veled, nem ilyen szoktál lenni, szomorunak tűnsz, vettem kocsit tanulok vezetni tudok menni hozzád, szeretlek és ezeregy szivecskék. Küldök vmi ha kell. Van vmie szukséged?

(Ég és föld)

Aztán lesz másik barátom a valoságban. Eleinte imád, aztán un, aztán rájövök hogy annyira drámázós ember, hogy nagyonkomolyra nem való, csak addig jo, mig gyerek nincs, befigyel a féltékenység odavissza, rohasztja az egészet, aztán azon vergődik, hogy változtasson magán értem, és igy tovább

Mindeközben az online szerelmem látom hogy hív hív hív hív hiányzom keres kutat. Megbeszélem vele hogy féltékeny emberrel vagyok, most pause, később leszek.

Amig a férfiak jönnek mennek az életemben, csak az ilyen érzelmi alapú kapcsolatok és hozzátehetném pl a bnőimet is, tartanak ki mellettem az életben igazán, azaz fixek, minden más változó.

Aztán akivel az életben vagyok seveled se nélkuledben hol neki van nője hol nekem pasim hol egyutt vagyunk, még a válása után is én vagyok neki, meg ő nekem szakitások után, manapság még egy házastárs is csak egy változó faktor az életben, viszont az évtizedes érzelmi kapcsolatok a fixek. Az álomvilág.

Mégis az álomvilág biztosabb hogy ott lesz akkor is amikor öreg vagyok beteg vagyok, szenilis, demens, látom a bnőim gyerekeit, azokét, akikkel 6 évesen kezdtem még az iskolát, látom annak a gyerekét aki tinin volt a szerelmem és még mindig az életemben vannak. Még mindig "együtt vagyunk", a tiniszerelmemmel még mindig le is feküdhetek.

De azok akikkel az Életben jártam (nincs érzelmi kötődés már)és szakítás, azok nincsenek az életemben. Ha válás után vmi exférj maradna is az életemben, biztos nem úgy, hogy szeret imád és ez akkor is mielőtt örökre lehunyom a szemem.

Viszont a seveled se nelkuledes srác, ha engem baleset érne, ma is ott lenne mellettem a kórházban, a bnőim is, az online szerelmem is, de az életben/valósagban a volt barátom/volt barátaim esetleg majdani exférj felől fel is fordulhatnék es nem lenne ott.

Több valoságos kapcsolatot is túlélnek az érzelmi alapú álomvilág kapcsolatok. Vagy mindent túlélnek. Az egész életet is a halálig

2022. dec. 14. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!