Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátnőmet azon kaptam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet azon kaptam, hogy interneten ismerkedik majd 2 hónapra rá bejelenti, hogy terhes. Azt mondja tőlem van, de nem hiszek neki. Össze se vagyunk költözve. Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

2022. dec. 6. 19:09
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Jó vele, de nem akarom feleségül venni. Miért lehetne rámfogni? Ő azt mond amit akar.
2022. dec. 6. 20:24
 12/22 anonim ***** válasza:
51%

Mondja vagy lebrunyált előtted terhességi tesztet és láttad.

Csak mert én is mondhatom neked, h terhes vagyok tőled.

2022. dec. 6. 20:40
 13/22 anonim ***** válasza:
71%
Szóval gumi nélkül dugtál vele? Igazán okos vagy. Ja, nem.
2022. dec. 6. 21:21
 14/22 anonim ***** válasza:
92%

Kérdéd valóban terhes e, vagy csak le akar húzni.

Apasági nélkül ne vállalj semmit a gyerekkel kapcsolatban, még egy esetleges abortuszt se.

Amugy mindketten "okosak" vagytok, hogy gumi nélkül dugtok össze-vissza. Azt csak komoly kapcsolatban szokás elengedni.

2022. dec. 6. 21:29
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tartod komolynak a kapcsolatot igazából akkor csak szexelni jártok össze. Vagy nyitott kapcsolat? Mert így nem igazán van jogod megsértődni ha ismerkedik. Ha terhes hát terhes. Apasági és kalap kabát. Ha a tied fizeted amit kell ha nem akkor oldja meg ahogy akarja. Vagy amilyen ostoba leszel te leszel a pótapja.
2022. dec. 6. 22:02
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy az apasági tesztbe bele megy? Mer ha nem, akkor plusz macera. Bíróság, ott elrendekik, ha te ragadod, de mégis a tiéd akkor te vagy a vesztes fél...ergo fizetheted a perköltséget és az apaságit is.

Szóval nem tervezek valakivel komolyan, akkor extrán figyelek a védekezésre.

De ez már mindegy, szíved joga kidobni, de ebbe az esetbe kell az apasági hacsak nem akarsz bizonytalanba lenni, h nem a te gyereked segíted.

N 30

2022. dec. 7. 05:11
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem húztam gumit, de mindig kiszálltam. Ezért is furcsa. Ő azt mondja előváladék is lehet ami igaz is. Viszont így, hogy mellettem ismerkedett vagy ki tudja mostanában is, így nem lehet hinni egy nőnek. Nem bántom. Elmondtam neki, hogy szerintem nem tőlem terhes. Jól tud hazudni azt már tapasztaltam, így elmondtam neki azt is, hogy ragaszkodok az apasági teszthez. Vagy azt csinál amit akar. Az ő döntése hogyan tovább. Addig nem támogatók senkit amíg biztos nem vagyok a dolgomban. Igazából a kérdést azért tettem fel, hogy lássam mit gondolnak az ilyen szituációról az emberek ami egyébként biztos, hogy mással is előfordult már vagy elő fog fordulni.
2022. dec. 7. 07:40
 18/22 A kérdező kommentje:
Ha gumit húzol? Arra is ráfogja mivel nem 100% védelmet nyújt. Elsírja magát, hogy jaj nem tudom, hogy történhetett így is megeshet, biztos kiszáradt a gumi vagy eleve úgy lett hozzá nyúl a stb.
2022. dec. 7. 07:46
 19/22 anonim ***** válasza:

Kérnék apasági tesztet, ha igazat mond, eldontenem hogy szeretnék vele lenni vagy sem, ha nem, akkor fizetném az apaságit és csak a gyereknek lennék ott.

Ha hazudott, megszakítanám vele a kapcsolatot. Utóbbit szerintem már régebb óta kellett volna, hogyha hazugnak, beszámíthatatlannak gondolod, mert rossz hatással van az életedre. Hogyha mindenkivel gumi nélkül csinálja a fertőzési veszély is nagy.

2022. dec. 7. 08:30
 20/22 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom megtette-e. 50-50%
2022. dec. 7. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!