Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet azon kaptam, hogy interneten ismerkedik majd 2 hónapra rá bejelenti, hogy terhes. Azt mondja tőlem van, de nem hiszek neki. Össze se vagyunk költözve. Ti mit csinálnátok?
Mondja vagy lebrunyált előtted terhességi tesztet és láttad.
Csak mert én is mondhatom neked, h terhes vagyok tőled.
Kérdéd valóban terhes e, vagy csak le akar húzni.
Apasági nélkül ne vállalj semmit a gyerekkel kapcsolatban, még egy esetleges abortuszt se.
Amugy mindketten "okosak" vagytok, hogy gumi nélkül dugtok össze-vissza. Azt csak komoly kapcsolatban szokás elengedni.
Amúgy az apasági tesztbe bele megy? Mer ha nem, akkor plusz macera. Bíróság, ott elrendekik, ha te ragadod, de mégis a tiéd akkor te vagy a vesztes fél...ergo fizetheted a perköltséget és az apaságit is.
Szóval nem tervezek valakivel komolyan, akkor extrán figyelek a védekezésre.
De ez már mindegy, szíved joga kidobni, de ebbe az esetbe kell az apasági hacsak nem akarsz bizonytalanba lenni, h nem a te gyereked segíted.
N 30
Kérnék apasági tesztet, ha igazat mond, eldontenem hogy szeretnék vele lenni vagy sem, ha nem, akkor fizetném az apaságit és csak a gyereknek lennék ott.
Ha hazudott, megszakítanám vele a kapcsolatot. Utóbbit szerintem már régebb óta kellett volna, hogyha hazugnak, beszámíthatatlannak gondolod, mert rossz hatással van az életedre. Hogyha mindenkivel gumi nélkül csinálja a fertőzési veszély is nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!