Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet azon kaptam, hogy interneten ismerkedik majd 2 hónapra rá bejelenti, hogy terhes. Azt mondja tőlem van, de nem hiszek neki. Össze se vagyunk költözve. Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
2022. dec. 6. 19:09
1/22 anonim válasza:
Én FÉRFI vagyok. Már akkor kivágtam volna, amikor ismerkedett!
2/22 anonim válasza:
Az is gusztustalan , hogy idegennek engedte hogy bele elvezzen gumi nelkul. Mond el neki a sztorit es hogy apasagi tesztet szeretnel. Ha toled van akkor valalod a feleloseget es tamogatod.
3/22 A kérdező kommentje:
Ok, ez azért nem egy házasság. Még csak nem is egy igazán komoly kapcsolat. Tudja, hogy nem veszem komolyan. Ugyan miért vágtam volna ki ha jó vele? Vissza sírta magát. Most meg ezzel jön. Nem bízok benne.
2022. dec. 6. 19:28
4/22 anonim válasza:
Igaz, már rég dobnod kellett volna. Nyugodtan ismerkedjen mással csak ne melletted. Most azt tudod csinálni, hogy mivel a leírtak alapján valószínűleg nem áll fenn apasági vélelem, te ne tegyél semmilyen apai elismerő nyilatkozatot amíg apasági teszt nem bizonyítja hogy tényleg a tiéd a gyerek.
5/22 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, megtörtént.
2022. dec. 6. 19:29
6/22 anonim válasza:
Kérdező az mindegy, hogy együtt éltek-e vagy sem, az a lényeg, hogy védekezés nélkül szexeltettek-e.
Mert akkor 50.50, hogy a pici a tied is lehet.
8/22 anonim válasza:
Kamu...vagy! Világi nagy csicska vagy.
9/22 A kérdező kommentje:
Inkább aki írja. Nem tehetek róla, hogy nem vagy népszerű a nők körében.
2022. dec. 6. 20:12
10/22 anonim válasza:
Hát te kérdező nagyon népszerű lehetsz, ha miközben veled van a csaj mással is dug. Ilyeneket szeretnek a csajok akik mellett azt lehet csinálni amit akarnak aztán ha beüt a balhé akkor rád fogja.. Te pedig még értetlenül nézel, hogy miért kéne kidobnod, hisz jó vele. Hát esetleg azért mert másnak is jó vele de hát akkor ne dobd ki ha megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!