Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik esetben történik ez?
Lehet, hogy jobb is.
Miért kellene féltékenynek lennie?
Kire? Egy feleségre, akit csalnak és meg se kérdezték, hogy ebbe beleegyezik-e? Kinek irigyli ezt a sorsot?
En is k féltem már bnőm baratjaval is, attol a bnője még az egyik legjobb baratnom maradt.
Es amikor ők jatszottak mellettem pl csukizőznek azon is csak mosolyogtam veluk egyutt:D
A titka az egésznek az hogy baromira nem a oasijába voltam szerelmes akivel k.félek hanem egy másik srácba akivel szintén szexeltem, csak ő akkor még engem lazára vett, de a bnőm és bnom barátja(a szeretőm)is egyutt bandáztak velünk meg mi velük.
Szoval pl a bnom a szeretojevel egy házban lakott de az tobbszintes gyakorta jottek haverok is, nem egyszer volt szex is ugy hogy mi fent ők lent, vagy forditva, vagy en a bnom pasijával.(amirol a szerelmem nem tudott)
Aztán azota eltelt 5 év es összejottem a szerelmemmel akivel komoly kaocsolatban vagyunk mert szerelmes belém végre, es folyamatosan gyanusit azzal hogy anno biztos szexeltem a bnom oasijával. Én meg tagadok. De mintha vmi 6.érzéke lenne az ilyenekhez.De azt mondja ismer hogy milyen nő voltam en.
Sőt még a bnőmmel is mehetett volna ez az, mert meg akart nem egyszer csókolni. Csak a lepontozás miatt jelzem. Valojában mindenkivel szexelhettem volna az összes haverral is:D és mehetett volna gruppenben is.
Én megálltam 2 srácnál,(abbol mindkettő ilyen félrejrós volt) ennyi erővel még én vagyok a leprűdebb az összes közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!