Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői kapcsolat? Ti hogy léptetek túl. Egy olyan kapcsolaton, ahol működött a kémia az intimitás. Olyan hülye vagyok,megőrülök úgy hiányzik 😔 N
Ezt meg fog kelleni gyászolni.
Én is így jártam. Egyszerűen eltűnt, került, nem keresett többet.Egyértelmű, hogy valamiért lezárta. Nagyon nehéz.Gyaszold meg de aztán muszaj tovabblepned.Csinálj magadnak programokat,legyenek terveid celjaid amik rólad szólnak.Probalj megbekelni a helyzettel és felismerni azt, hogy ha folytatjatok sokkal nehezebb lett volna lezarni. Elvesztegetett idő az ilyen annak a nőnek akinek nincs párja, családja. Ezekre mind rá fogsz jönni, de csak idővel.
Kitartást!
Köszönöm a válaszokat, igen meg kell gyászolnom.
18# nem szólnék soha,amúgy tudott rólam
Kitartást, ez nem egyszerű!
Szeptember óta szenvedek és még mindig nem vagyok túl rajta.
Csak részemről voltak érzelmek, részéről nem. Találkozások előtt napokkal írogatott, hívogatott, találkoztunk, aztán 1 hétig semmi. Teljesen tönkre mentem ebbe az egészbe. Kevesebbet adott, mint amennyit szenvedek és ha csettintene már rohannék is vissza hozzá, ugyanígy nem bírom elengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!