Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ilyenkor mi játszódik le egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi játszódik le egy nő/lány fejében?

Figyelt kérdés

Nagy vonalakban annyi a sztori, hogy a barátnőm még nyáron elment külföldre és nem eresztem bő lére: megcsalt.

A körülményeket hagyjuk, de azt nem tudom máig elfogadni, hogy hazajött és még ő állt le velem bunkózni meg flegmázni meg kötekedni?

Természetesen itt még nem tudtam mi a probléma, azt hittem velem van a baj és én hülye még próbáltam a kedvében járni, persze eredménytelenül.

Ezután mondta egy haverom, hogy lehet történt kint valami.

Elkezdtem kicsit nyomozgatni és kiderült a fenti történet.

Amikor szembesítettem, akkor is neki állt feljebb.

Természetesen otthagytam, azóta se beszéltünk.

Másokkal viszont beszéltem erről és nem azt írom, hogy minden nő ilyen, de létezik ez a jelenség.

Miért van ez, hogy megcsal és még a végén ő kötekszik?

2022. nov. 16. 09:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert ott megkapta amire szüksége van és rájött hogy veled nem boldog és ki van rád akadva. Amúgy remélem kidobtad, erre nincs bocsánat.
2022. nov. 16. 09:58
 2/6 anonim ***** válasza:
35%

Nem tudom de nem mindegy? Örüljön hogy nem kapott két akkora pofont hogy a fal adja a másikat.

Tök mindegy mit gondolt vagy mit akart. Takarodjon az ilyen.

3/6 anonim ***** válasza:
98%
Konfliktuskerelésből megbukott, azért.
 4/6 anonim ***** válasza:
99%
Talán a tipikus... legjobb védekezés a támadás elvét követik.
2022. nov. 16. 10:01
 5/6 anonim ***** válasza:
27%
4. Noi szokas, jogos.
2022. nov. 16. 10:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Vannak ilyenek... ha kinyírna akkor is ő lenne a "szegény vétlen elnyomott áldozat"
2022. nov. 20. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!