Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Voltál már úgy, hogy a szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már úgy, hogy a szeretőddel ritkabban talalkoztál, mert féltél, hogy beleesel? Nemet, kort légyszí

Figyelt kérdés

2022. nov. 15. 20:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%

Amúgy érdekelne pszichológiai szempontból. Mi visz rá valakit, hogy szerető legyen?

Rossz apakép? Alacsony önbecsülés? Ego? Rossz párkapcsolatok?

Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy egy normális értékrenddel, családképpel rendelkező nő képes lenne ilyesmire. Bárki, akiről kiderült a környezetemben, hogy szerető, mind valami elfuserált családból jön, rengeteg traumával és ahelyett, hogy terápiára járna és feldolgozná azokat, helyette inkább sokadrangú szeretővé avanzsál. Miért?

Ha annyira fontos lenne a férfinak, lépne. A többi kamu és beetetés.

Ugyanezen oldalról a férfiak részéről is érdekelne a pszichológiája a dolognak.

2022. nov. 16. 10:06
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
11: Nem feltétlenül van ennek ilyen komoly pszichológiája. Épp az a férfi vonz, és az ő személyisége mozgat meg. Lehet, hogy van egy csomó egyedülálló, akivel lehetne bármi, de ha nem kívánjuk őket vagy/és a személyiségük is hidegen hagy, akkor hiába...
2022. nov. 16. 10:18
 13/17 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

12-es és ilyenkor nem szólal meg a vészcsengő? Hogy házas és családos, így nem kezdek vele/tabu? Vagy pont ettől lesz még izgalmasabb? Nyilván kettőn áll a vásár, de ha egy családos pasi ilyen, megéri a pénzét...

(Tényleg nem tudom elképzelni, ezért kérdezem.)

2022. nov. 16. 11:21
 14/17 anonim ***** válasza:
62%
13: Izgalmasabb nem lesz ettől, de a vészcsengő sem szólal úgy meg. Inkább csak egy "a francba, foglalt, hát ez pech..." gondolat jön. Azért nem tántorít ez el, mert a másik oldalon csak az említettek vannak, én pedig irtózom attól a nyögvenyelős szenvedéstől, ami velük megy, mármint amíg fel nem adom. Nagyon nem akarok ilyet. Emiatt kicsit mintha "felértékelődne", ha jön valaki olyan, aki hat rám és be is indít szexuálisan is. Kihagyhatnám, mert nem független, nyilván ez lenne a helyes, de... de akkor marad a vergődés vagy a teljes egyedüllét. Utóbbi persze ezerszer jobb az előbbinél, csak hosszabb távra beleragadni, sok évet így tölteni nem akkora öröm. Ehhez az egészhez óriási szerencse kell, hogy találkozzon az ember olyannal, aki vonzza, akivel passzol a személyiségük, egyeznek a céljaik és minden lényeges dolog, meg még ráadásul független is legyen. Szerintem ez keveseknek jön össze.
2022. nov. 16. 11:40
 15/17 anonim ***** válasza:
71%
Én fülig beleestem, pedig még nem is találkoztunk.
2022. nov. 16. 11:45
 16/17 A kérdező kommentje:
Én is első látásra... csunyaan hangzik de nem erdekelt semmi
2022. nov. 16. 12:26
 17/17 anonim ***** válasza:
71%

#11 úgy gáz a dumád, ahogy van. Persze mert minden gyilkosnak gyilkos volt az apja, meg annak a nagyapja is ugye?

Na de szeretőzést ne hasonlítsuk azért ehhez. Az élet nem fekete-fehér és ezt valaki vagy megérti vagy idővel tapasztalja, vagy nem tapasztalja meg éa boldogan (de tudatlanul) hal meg, mint te.

2022. nov. 16. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!