Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Megcsalás után együtt maradtunk. Megtudtam,hogy még mindig kontaktban van a nővel akivel csalt.
Azt mondja semmi köze már hozzá,engem szeret. Csak telefonál vele,azt is csak azért mert a nő kontaktálja őt és ő nem tehet róla.
2022. nov. 12. 19:31
1/8 anonim válasza:
XD te tehetsz róla, hogy vele vagy. Nem érdekel az extra duma.
2/8 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy egy jó nagy hülye vagy, ha ezt bekajalod🤣
3/8 anonim válasza:
Ilyen buta, kihasználható nőket hol lehet találni, mint a kérdező?
4/8 anonim válasza:
Teljesen megértem szegényt. Nekem is elegem van már ezekből az okostelefonokból, egyszerűen csak felveszik magukat a beleegyezésem nélkül, sőt képesek helyettem válaszolni az üzenetekre!😂
6/8 anonim válasza:
Akkor ö egy kis ártatlan bogár.
Erre rájöttem az utolsó mondatodnál.
A nő kontaktálja, nem kell bantami szegíny ffit
7/8 anonim válasza:
Istenem, hát valaki biztosan pisztolyt fog a fejéhez, hogy más nőnek búgjon a telefonba...
Egyébként tudja a barátod, mit jelent az a szó, hogy kontaktálni? Nyilván ő arra gondolt, hogy a csaj kezdeményezi, provokálja a kontaktot. Ami persze igaz is nyilván... 😊🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!