Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki a hibás megcsaláskor, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki a hibás megcsaláskor, a megcsalt, vagy a megcsaló?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor itt is felmerült már, hogy az illető azért csalt meg valakit, mert hiányzott neki valami, ergo a megcsaló sem nem volt megfelelő a feladatra.

Meg a múltkor söröztem, és a kocsmában a kocsmáros azt mondja az egyik vendégnek, hogy "kib@szták alólad az asszonyt", tehát a megcsalt felelősségét firtatta, ahelyett, hogy a megcsalt félnek adott volna igazat.

Hogy is van ez akkor?

2022. nov. 11. 19:29
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
A kapcsolat megromlasaert nem a megcsalt a hibas, HANEM MINDKETTEN.
2023. jan. 9. 21:19
 22/23 anonim ***** válasza:

21.

Igazából sok esetben mindhárman.

2023. jan. 9. 21:20
 23/23 anonim ***** válasza:

Akkor nézzük végig, csak nagyjából, milyen okok miatt csalják meg emberek a párjukat:

- elhidegültünk egymástól (munkával, odafigyeléssel újra vissza lehetne hozni)

-úgy érzem nem szeret a párom/nem eléggé (rá lehet kérdezni, és ha nem, akkor lehetne szakítani)

-túl régi a kapcsolat, megszokássá alakult át. (Le lehetne ülni beszélni róla hogy miket csináljanak együtt hogy ez változzon)

-várandós lett az asszony, nem kívánja a szexet (kivárhatná a 9 hónap végét plusz gyógyulási időt, vagy próbálkozik hogy megjöjjön a kedve, beszélget róla vele, vagy elhagyom, de ebben az időszakban még undorítóbb, egyik megoldás rosszabb mint a másik)

-minden jó a kapcsolatomban csak a szex nem (nyíltan, felnőtt emberek módjára kommunikáljanak a szexről, ki mit és hogyan szeret, vagy együtt jöjjennek rá közben hogy mi a jó, hogy esik jól, gyakoroljanak, csiszolódjanak, vagy szakítsanak)

-eltérő szexuális libidó (bármit csinál, a párjának nincs kedve a szexhez, másik párt lehetne keresni aki ugyanannyi szexre vágyik)

-úgy alakult, kínálkozott az alkalom (akkor hazamegy, elmondja vagy valami ürüggyel szakít és éli az életét külön ezután)

-másra vágyom, más nő/férfi vonzóbb (erről is lehetne beszélgetni de inkább szakítani)

-béna az ágyban és nem érti mit hogy kell (neki lehetne állni tanítani, ha nem megy akkor szakítani)

-nem kapok kellő figyelmet (kérni kell hogy figyeljen oda, több romantika, testi érintés stb. Ha nem változik akkor lehetne szakítani is)

-alapvetően megcsaló típus vagyok (ha ezt elfogadja a párja akkor rendben)

-szeretem, de valami hiányzik (ha szeretem nem csalom meg, de minimum tisztelem, vagy ha tudom hogy hiányzik valami akkor olyat keresek amiben minden meg van)

-megcsalt ezért visszacsalom (mindkettő fél szakíthatna azonnal)

-jól esett másik férfi/nő figyelme (Ebben az esetben is lehetne szakítani mint megcsalni)

-hiányzott a kapcsolatomból az ami az elején volt (el lehet fogadni hogy szinte minden kapcsolatnak csak az elején van ez)

-egy emberrel voltam eddig, kíváncsi voltam milyen mással (Ha engem a kíváncsiság hajt hogy milyen érzés más nemi szerve akkor ehhez sem szükséges egy embert hülyítenem)

-bulizni voltam és ittam (az alkoholtól van aki jobban kívánja a szexet, ezáltal csak lazább lesz de még így is a megcsalàs mellett döntött)

-azt érzem nem tudom megállni ha lehetőségem van rá, de tudom hogy szeretem a páromat (itt is lehetne szakítani inkább, ez csak saját magam és a párom átverése

-túl szégyellős, nem vállal be semmit a párom és ez nekem kevés (lehetne próbálkozni hogy kinyíljon, vagy úgy csinálni hogy neki nagyon jó legyen és bevàllaja, ha nem jó akkor szakítani)

-van gyerek/gyerekek, lakáshitel, nem léphetek ki ezért megcsalom (otthon meg lehetne beszélni hogy nem megy a házasság, dolgoznak rajta vagy elválnak, esetleg terápia is szóba jöhetne a megcsalás helyett)

Sok sok verzió van, de.

Én még most sem értem. Ha nekem nincs pénzem akkor menjek a boltba lopni vagy menjek el dolgozni? Persze, mindkettőt meg lehet érteni, csak tisztességesebb ha elmegyek dolgozni és megkeresem a pénzt arra amire kell, normálisan, és ezzel nem is teszek kárt senkinek. Ugyan ez a megcsalással is, ha tudom hogy sz*r a kapcsolatom amiből ki kéne már lépni, látom hogy nem megy de nem lépek ki, inkább megcsalom, akkor ki a hibás? ADDIG igaz, hogy a kapcsolat megromlásáért két ember a hibás, mert együtt jutottak el oda ahova, de a megcsalás az már egy döntés az egyik fél részéről, és az pedig nem a megcsalt fél hibája.

Olyan nincs hogy én teszek valami rosszat a másikkal és nem vállalom a felelősséget a tettem után, inkább hárítok és mutogatok hogy ő a hibás, majd homokba dugom a fejem.

2023. jan. 10. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!