Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti nőket mind lecserélik?
Idős férfi megveszi a fiatalság illuzióját.
Fiatal nő meg beleül a készbe.
Nem biztos az. Még türelemmel babrál egy tini. Még azt mondja, hogy bocs elmentem, de semmi baj, csinálom tovább mert még fényesítem a kisdobozod, nem maszatolom, ne félj jól tele rakom a vödröd még vagy 5x. ;)
Míg egy rotty azt monjda, nyögi, jaaaj, hogy a fene se érti, hogy hova keveredtem. Nem látok jól. Lehet bepisiltem vagy ja neeem, csak remegek mert elmentem. Majd jövök. :)
Eszemben sincs huszonéves lányokra hajtani, megvoltak akkor, amikor annyi idős voltam, mint ők. Ezzel a fejjel, még ha lehetne, sem kérnék már belőlük.
Aztán a 30-asok jöttek, most pedig a 40 körüliekkel van csak dolgom és egyáltalán nem érzem, hogy vissza kellene térni bármelyik fiatalabb korosztályhoz.
Ez annak lehet vonzó, akinek valami elmaradt menet közben: vagy az aktuális korához illő élmények, vagy a feje lágyanak a benövése.
(Nyilván vannak ebben is kivételek, nem zárom ki, hogy létezhetnek irregularis korfüggetlen találkozások.)
Egy önmagára adó és fejben is rendben lévő 40-es nőt is le lehet cserélni persze, de aggódni nem kell érte, kedve szerint válogathat a jelentkezőkből és addig lesz csak szabadon, amíg az ő kedve úgy tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!