Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 40 feletti nőket mind lecserélik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 feletti nőket mind lecserélik?

Figyelt kérdés
Érdekel, hogy hiába jó a kapcsolat, jó a szex, egy idő után mindem pasii fiatal csajra vágyik és keres magának egy új partnert?
2022. nov. 10. 18:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
77%
14: Ja, van ilyen is. Mert mindenre van példa és ellen példa. Meg hát ki mit szeret. Van, akinek az jön be, hogy szépen, rendesen rendbe van rakva, mert játszanak rajta mint egy hangszeren, és van, akinek meg az kell, hogy a törött kezű lurkó kalapálja neki, miközben várja az orgazmust, mint a piros 7-est, hogy jaj, már jön, de mégse, ez még nem az, na most jön valami, ááá, mégse jön, még egy kicsit, most gyorsabban, lassabban, stb. Aztán egyszer csak eljön. Vagy már mindegy is, csak vége legyen. :)
2022. nov. 10. 20:20
 22/33 anonim ***** válasza:
79%
Az én pasim a fiatalabb nője mellett talált rám, pedig 50 fölött vagyok. Ő is. Életem legjobb szexpartnere.
2022. nov. 10. 20:27
 23/33 anonim ***** válasza:
76%

Idős férfi megveszi a fiatalság illuzióját.

Fiatal nő meg beleül a készbe.

2022. nov. 10. 20:27
 24/33 anonim ***** válasza:
44%
Kerdezo. Igen, sok esetben. Es ahogy undorito mod beszelnek az idosebb nokrol, az hanyinger. Igazabol ha egy ferfi csak ugy osztalyozza a noket hogy dughato mert fiatal, nem dughato mert oreg, az mindket esetben szexualis bantalmazas vhol a nokkel szemben. az is igaz, hofy az idosebb nokkel szemben a ferfiak mar hatranyosan kulonboztetnek meg, pl. nem segitokeszek, lehurrognak, probaljak verbalisan megalazni es megfosztani ot a noiessegetol ( ven nyanya stb). De azert nyugodj meg, mert 40es nonek lenni nagyon jo. Sokkal jobb mint fiatalnak. Foleg ha elvaltal es mar van gyerek, mert ugy mar tenyleg semmit sem kell gorcsolnod lesz- e meg gyereked. Nem kell megfelelni senkinek csak magadnak. Jo is hogy a pasik vegre leszallnak rolad es elfordulnak toled ahogy oregszel. Elvezed a nyugit, az eletet, a szabadsagot, a hobbijaid. Hogy nem kell kiszolgalnod a ferfit, nem kell cicomaznod magad es aggodnod a rancaid miatt, nem kell patyolgatnod egy ferfi egojat es meg ezer dolog. Gyakorlatilag hatradolve egy karosszekben, egy finom teaval a kezedben rohogve nezheted vegig, ahogy az idos es fiatal ferfiak masszaja, tomege kuzd, szenved, konditeremben izzad, penzt hajt es egymassal verseng azert hogy megkaparintson legalabb egy not a 20-30 eves korosztalybol amit meg nonek tekint.
2022. nov. 10. 20:31
 25/33 anonim ***** válasza:
44%

Nem biztos az. Még türelemmel babrál egy tini. Még azt mondja, hogy bocs elmentem, de semmi baj, csinálom tovább mert még fényesítem a kisdobozod, nem maszatolom, ne félj jól tele rakom a vödröd még vagy 5x. ;)

Míg egy rotty azt monjda, nyögi, jaaaj, hogy a fene se érti, hogy hova keveredtem. Nem látok jól. Lehet bepisiltem vagy ja neeem, csak remegek mert elmentem. Majd jövök. :)

2022. nov. 10. 20:32
 26/33 anonim ***** válasza:
65%
Kevés olyan negyvenes magyar férfi van aki ugrálni tud. Sokkal rosszabbul néznek ki mint az ugyanolyan korú nők. Amelyiknek mégis jut huszas csaj, az olyan is. Olyankor érthetetlen is, hogy egy kövér, közönséges, tetovált, sminktetovált, melegítős-pufidzsekis-műkörmös csajért dobbant, akinél a feleség ezerszer különb, csak mert a személyijében 90-es vagy kétezres szám van születési évként. Illetve bocs, nem ő dobbant. Nem menne de kiderül, és a feleség kidobja 👑
2022. nov. 10. 20:34
 27/33 anonim ***** válasza:
92%

Eszemben sincs huszonéves lányokra hajtani, megvoltak akkor, amikor annyi idős voltam, mint ők. Ezzel a fejjel, még ha lehetne, sem kérnék már belőlük.

Aztán a 30-asok jöttek, most pedig a 40 körüliekkel van csak dolgom és egyáltalán nem érzem, hogy vissza kellene térni bármelyik fiatalabb korosztályhoz.

Ez annak lehet vonzó, akinek valami elmaradt menet közben: vagy az aktuális korához illő élmények, vagy a feje lágyanak a benövése.

(Nyilván vannak ebben is kivételek, nem zárom ki, hogy létezhetnek irregularis korfüggetlen találkozások.)

Egy önmagára adó és fejben is rendben lévő 40-es nőt is le lehet cserélni persze, de aggódni nem kell érte, kedve szerint válogathat a jelentkezőkből és addig lesz csak szabadon, amíg az ő kedve úgy tartja.

2022. nov. 10. 21:08
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Szüleim 17-18 évesen jöttek össze, most 57-58 évesek. Úgy tűnik nem lett lecserélve anyum😁
2022. nov. 10. 21:18
 29/33 anonim ***** válasza:
19%
Akkor jo ha fiatal fiúkat akartok mert sok fiatal srác alma egy milfet dugni neha:)
2022. nov. 10. 23:02
 30/33 anonim ***** válasza:
84%
Most komolyan azt hiszitek, hogy az átlag magyar 40-50 feletti férfinek csak döntés kérdése, hogy fiatal nőt akarnak? És még a nők értékelik túl magukat :D :D
2022. nov. 10. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!