Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem egyszer megcsalt,nagy esellyel megteszi maskor is?
1évig viszonya volt egy masik novel,mig en itthon voltam a par honapos kisbabankal. Lebukott,bán mindent.En adtam neki megegy eselyt.
Aki volt hasonlo szituban leirna hogy alakult vegul a hazassag?
Nem biztos, hogy folytatja... huszonéve házas vagyok, EGYSZER volt egy olyan sanszom félrekúrni, ami egy banális véletlen miatt elúszott. Egyszerűen egy forgalmi dugó miatt lemaradtam a randiról. A nő ezt "égi jelnek" vette, és visszakozott. Sem előtte, sem utána nem kerestem a félredugás lehetőségét, pedig higgyétek el, van gyakorlatom benne, ifjú titán koromból:) Amikor rosszabb passzban vagyok az itthoni nehézségek miatt eszembe jut ez az egy nő (a közelben lakik, néha összefutunk), akivel megtenném. Nagyon bizserget jó két évtizede, de a házasságomat nem tenném kockára érte, nem adnám fel. Másrészt a feleségem csinosabb, magasabb, fiatalabb, és nagyobb mellű nő, tényleg csak a kíváncsiság hajt(ana) a másik felé.
Szóval nem biztos, hogy még egyszer megteszi.
Nagy eséllyel: YESSS.
#15 Mivel te végül nem tetted meg, volt időd átgondolni, nem ízleltél bele. Aki egyszer megteszi és még csak ki se derül, sajnos simán rákap az ízére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!