Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki hol szokott találkozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hol szokott találkozni a szeretőjével és milyen gyakran? Otthon mit mondtok hova mentek?

Figyelt kérdés
18/l vagyok
2022. nov. 3. 13:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte. Úgyis belédkötnek :D
2022. nov. 3. 15:07
 12/20 A kérdező kommentje:
A neten megismerkedtem egy 27 éves férfival, az első találkozón a csók után mondta el hogy ő igazából vőlegény, de szívesen lenne velem is. És rólam annyit kell tudni hogy nagyon hamar kötődöm és elég egy szép szó felém és egyből le vesznek a lábaimról. Elkezdtem kötődni hozzá, tapizott is és én is őt. A hétvégén találkozunk újra
2022. nov. 3. 15:09
 13/20 anonim ***** válasza:
58%

És mit érsz el mindezzel, mi a célod?

Te sóvárogsz majd utánna mindig neki meg csak arra kellesz, hogy ha a feleségnek megvan akkor ott vagy Te luknak (más se lehetsz a szemében akármit mond).

Annyi az értelme max az egésznek, hogy elfecsérelsz egy pár hónapot/évet az életedből.

Ha veled akarna lenni, ha tényleg kellenél neki akkor otthagyná a menyasszonyát.

Azért annyira tarthatnád magad Te is, hogy nem egy csettintésre ugró pincsi kutya leszel, bár ezek szerint már az vagy.

2022. nov. 3. 15:20
 14/20 anonim ***** válasza:
81%
Csak hogy a kérdésre is kapj egy választ, szállókon lehrt de vannak kimondott búvóhelyek is nagyobb városokban. Ha este találkoztok megoldható az autó is valakinek. Vagy ha neked van lakásod, akkor ott. Bár akkor biztos nem tetted volna fel a kérdést. 😁
2022. nov. 3. 15:25
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
És a legtöbben munkaügyre hivatkoznak.
2022. nov. 3. 15:26
 16/20 szvicsi válasza:
61%

Én 45/F kérlek, hogy ne csinálj magadból hülyét, bármennyire is vonzó a fickó, sosem lesz a tiéd, így bármennyire is fájhat neked, ne add neki oda magadat. Elmehettek inni egy coca-colát, beszélgethettek, de többet ne engedj neki, hidd el neki is rossz lesz majd erre visszagondolni(ez nem tapasztalat csak józan ész), ha a mostani menyasszonyával tartósan tartalmas kapcsolatot szeretne kialakítani.

Egyébként munkára hivatkozva szállodai szobában szoktak találkozni.

2022. nov. 3. 15:45
 17/20 anonim ***** válasza:
64%
Ha neked elég egy szép szó, akkor azt javaslom, hogy a pszichoterápiára való eljutáson gondolkodj inkább.
2022. nov. 3. 16:32
 18/20 anonim ***** válasza:
58%
Hát te teljesen hülye vagy.😂 Menyasszonya van, de lenne veled is. Mit akarsz mégis ettől az embertől? Semmi keresnivalód nincs mellette, max akkor, ha nagyon szeretsz szenvedni és szereted, ha kihasználnak, megaláznak. Én azért pattintanék egy üzit az arának, hogy tudja - e kihez akar hozzámenni.
2022. nov. 3. 16:35
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én, mindig csendes helyen foglaltam szobát. Kollégákkal focizni 150 kilométerre, üzletelni, de munkám is olyan volt, indulás tuti, érkezés bizonytalan.
2022. nov. 3. 18:19
 20/20 anonim ***** válasza:
81%
Mi a megcsaló fél lakásán találkoztunk néhányszor (együtt dolgoztunk, kötetlen munkaidőben, a felesége viszont fixen napközben), illetve autóban, de akkor nem volt szex csak entyempentyem.
2022. nov. 3. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!