Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít megcsalásnak?
Figyelt kérdés
Szimplán érdekel, hogy nektek mi az a pont, ami már teljes vörös kód és már nem tudjátok tolerálni.2022. okt. 31. 23:16
2/21 anonim válasza:
Logikusan, ha a szándék megvan más emberek felé, az már a megcsalás előszobája! (persze az még nem megcsalás, de mér majdnem)
4/21 anonim válasza:
Nem minden konkrétan megcsalás, amit nem tolerálok.
5/21 anonim válasza:
Egy párkapcsolatban számomra már a csók és az enyelgés akár neten akár fizikálisan a megcsalás kategória.
6/21 anonim válasza:
Ha öt négerrel csal is meg, megbocsátom. De ha faterommal vagy bátyámmal... azt már tényle nem.
8/21 anonim válasza:
A megcsalásnak nem csak fizikai formája van,ahogy előttem is írták.
9/21 anonim válasza:
Az amit te annak erzel.
Nincs igazan meghatarozva h mikortol az vagy nem.
Egyeni preferencia menten dol el
10/21 anonim válasza:
Nekem az is, ha csak neten csinálja, tehát társkeresőzik, szextingel, kamerán mutatják egymásnak a nemi szervüket és úgy maszturbálnak. Lehet akár lelki dolog is, titokban beszélget egy csajjal és flörtölnek, de nem feltétlenül szex a téma. Ha randizik mással, tehát a csaj azt hiszi ez egy randi és nem baráti találkozó. A fizikai dolgok is természetesen, csók, petting, szex. Ja és szerintem azonos neművel is megcsalás, ezt a férfiak általában nem veszik annak, ha a barátnőjük más nővel szexel, de szerintem meg tök mindegy kivel, de csinálja, úgyhogy megcsalt. A barátom is így gondolja egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!