Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretői kapcsolatból párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretői kapcsolatból párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Adott egy 30 éves nő és egy 50 éves házas férfi. 3 szexuális együttlét után megbeszélik, hogy összejárnak, hisz mindkettőjüknek jó így.

Volt olyan az ismeretségi körötökben, hogy ennek ellenére mindkettőben kialakult érzelem és szexnél több lett?

2022. okt. 28. 16:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%

Imádom az ilyeneket 😃

Lehet elválik persze de aki képes megcsalni a párját, feleségét nehogy azt hidd már naiv módon, hogy téged nem fog

2022. okt. 28. 17:38
 12/29 anonim ***** válasza:
91%
Az ex férjem a szeretője miatt lépett le. Aztán 2 év múlva végetért a nagy szerelem. Utána beújított még jó pár puncit, akiket 2 év után szintén lecserélt a telefonjával meg a kocsijával együtt. Mostmár megállapodott, mert közben megfonnyadt a korral külsőre, csak agyban képzeli még mindig magàt 20 évesnek. 🤭
2022. okt. 28. 17:56
 13/29 anonim ***** válasza:

hát nagyon ne reménykedj!

nem sok az esélye annak, hogy együtt fogtok megöregedni!

élvezzétek egymást amíg lehet!

rövid az élet!

2022. okt. 29. 10:20
 14/29 anonim ***** válasza:

Erről nincs statisztika, hány ilyen tartósabb szeretői kapcsolatból lesz valódi kapcsolat.

De ha te 3 alkalom után már azt mérlegeled, hogy mikor fog elválni, akkor valószínűleg nem ezek közé fogtok tartozni.

2022. okt. 29. 14:06
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Esély van mindenre, kérdés az , hogy mennyi, illetve megéri-e. Arra is van esély, hogy holnap rám esik egy űrszonda. Nem sok, de van.

Nem lenne jobb egy olyan kapcsolat, ahol nem valakit elhagyva választanak? Mert nehogy azt hidd, hogy te nem vagy lecserélhető. Aki így bánik másokkal, az így fog veled is bánni. Erre ráteszem az életemet.

2022. okt. 29. 17:54
 16/29 Tamara2022 ***** válasza:
36%
Igen, testközelből ismerek ilyet. Mindketten házasok vagyunk, mindketten válunk és szervezzük az összeköltözést. Karácsonyozni már együtt fogunk. De egy ilyen 'bizonytalan' szituban nagyon nagy a 20 év korkül. Nem gondolom, hogy a férfi - lehetsz Te bármilyen 'jó' is- feladna érted mindent.
2022. nov. 1. 14:59
 17/29 anonim ***** válasza:
36%
Van ilyen igen. Nálunk is így volt. Szeretőből párkapcsolat és igen, működik. Klisé azt írni, hogy úgy is megcsal majd, nem mindenki azért lép félre, mert nem bír a vérével, hanem mert a házassága már nem működik és mert nem a tényleges társa mellett van.
2022. nov. 1. 20:06
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyan pasit akinek van szeretője kb 3 eve, de gondolom gyáva ott hagyni a feleségét

Szerintem ha a kesobbiekben szeretnel csaladot, ferjet, közös programokat, szeretetet torodest, közös célokat, akkor minel fiatalabb korodban lépj ki ebbol és ismerkedj mar ferfiakkal

2022. nov. 1. 21:35
 19/29 anonim ***** válasza:
46%

Le lehet pontozni, az a legkönnyebb. Attól még ez van. Ez a topic most arról szól, hogy vannak-e olyan történetek, ahol felvállalt párként élhetnek ezek az emberek, és nem arról, hogy ki gyáva válni meg ki nem. És igen van. Sok ember nem lát az orrán túl, hogy vannak olyan helyeztek amikor elválni ér, és az életet meg az új kapcsolatot választani ér, mert különben rámegy az egészsége. Számos olyan családot ismerek, ahol válás történt és mindenki él tovább, új partnerekkel, a gyermekek pedig adaptálódnak az új helyzethez. Én is elvált szülők gyermeke vagyok, és jobb boldogan látni a szüleimet az új párjaik mellett.

17-es voltam...

2022. nov. 2. 14:37
 20/29 A kérdező kommentje:
19.es teljesen igazad van. En is ekvalt szulok gyermeke vagyok es sokkal jobb eletem volt, mintha egyutt maradtak volna szuleim
2022. nov. 2. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!